resim
Erol Kapusuz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Adıyaman FK
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2
    aynı adı taşıyan amcam zamanında k.erciyesspor alt yapısında oynuyordu. hakikaten geleceği parlaktı. batuhan'ın geleceğin hakan'şükür'ü olarak lanse edildiği dönemde onu kesip milli takım alt yaş gruplarında 11 başlıyordu. bu durumu da akrabalarımızın büyük bir bölümü biliyordu. anlatırdık hep. erol erciyes'te şunu yaptı, milli takımda bunu yaptı diye.

    hatta bir ara futbol star diye bir yarışma vardı, hatırlayanlar bilir. orada da tüm türkiye'de son 10'a kalmıştı. yanlış hatırlamıyorsam oğuz çetin bile söylemiş amcama o yarışma devam ederken, sen büyük futbolcu olacaksın diye. son anda iptal edildi o program sonu gelmedi maalesef. neyse efendim, bütün bu hikayeyi akrabalar biliyor. herkes bekliyor "erol çok yetenekli bir futbolcu, büyük oyuncu olacak" diye. o arada da başlığına yazdığımız, erol kapusuz diye bir oyuncu var erciyes'te. erciyes o sezonun sonunda süper lig'e çıktı zaten. bu erol kapusuz'da cüneyt yis'le beraber takımı sırtlıyorlar. trt'de yayınlanıyor maçlar. erzurum'da, kars'ta, istanbul'da bizim akrabalar da izliyormuş erciyes'in maçları denk gelince. tabi çok sık görmüyorlar amcamı. bu erol'u amcam erol sanıyorlarmış. * hayır, fizik olarak da az biraz benziyorlar birbirlerine ama ulan amcamın yaşı 15-16 o zamanlar. bu adam da bildiğin koskoca adam. erciyes maçını oynuyor, bu erol gol atıyor, asist yapıyor falan. millet babaannemi arıyor oğlunu izledik gurur duyduk diye. rahmetli de garibim anlamazdı o da bize kızardı. oğlum erol'un maçını niye açmıyorsunuz, millet izliyor ben niye izlemiyorum diyor. zor ikna ettik kadını, "yav o erol bizim erol değil ana, aha bak koskoca adam bu yav." diye.

    sonra ne mi oldu. kalp spazmı geçirdi amcam. bir kaç ay uzak kaldı futboldan, dönüşte de bir türlü toplayamdı kendini. hep tedirgindi, baktı olmayacak bıraktı futbolu. harbi harbi yetenekliydi yalnız. yani batuhan'ın bulduğu şansı bulsa bizim de bir henry'imiz* olacaktı. ama kader işte....
App Store'dan indirin Google Play'den alın