resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 2501
    “imam uçmaz müritleri uçurur” sözündeki imamdır. geçen sene çok güzel işler yaptı eyvallah ama adam o kadar çok övüldü, çıta o kadar yükseğe kondu ki şimdi ne yapsa altında kalıyor.

    bu sezon transfere çok iyi başlayıp çok kötü bitirmek üzere maalesef. çok iyi iki orta saha alsa bile -ki bu saatten sonra çok zor- aldıkları ve sattıkları ile hayal kırıklığı yarattı.

    yapılması gereken herkesçe aynıydı. kiralık ama takımda kalması gereken icardi ve rasicha’yı tutmak. sol bek ve orta sahaya takviye yapmak. sol bek ve icardi ile iyi başlamışken, zaha ile de zirve yapmışken üst üste saçma hamleler geldi. tete çok gereksiz bir transfer oldu. bence yunus'un da gitmesinin en büyük sebebi idi ki zaniolo rasciha ve yunus varken bedava değil üstüne para verseler de gereksiz bir transfer oldu. zaniolo'nun gönderilmesi ise tam bir fecaat. sen şampiyonlar ligi kadrosu kuruyorsun, muhtemelen ağırlıkla geçiş futbolu oynayacaksın ve bu anlamda en değerli oyuncuyu piyasa değerine yakın ama şartları belli olmayan kiralık sözleşme ile gönderiyorsun. arkasında başka neden yoksa çok büyük bir yönetim hatası.

    arkasından yunus ve berkan'ın yok pahasına gönderilmesi de yabancı sınırı olan ligde ayağımıza kurşun sıkmak olacak. bundan sonra yerli transfer yapmamız daha da zorlaşacaktır.

    maalesef son transfer söylentileri, elimizde benzer ya da daha iyileri varken panik ve menajer transferi sööylentileri, sonra taraftar baskısı işe vazgeçmesi falan sürece tüy dikti.

    gayret ettiği görülebiliyor, bir sezon hata yaptı diye gömecek değiliz ama kendisinin de bunlardan ders çıkartıp ayakları yere sağlam basmalı.
  • 2502
    galatasaray as başkanı. ben sadece icardi transferini sonladırmasını bekliyordum. santroforsuz geçen yıllara inat, öyle bir isim getirdi ki, işi bitirdi. doyumsuzluk zor iş. hele hele bu kadar isim gelmişken, halen "haklı sebepler"miş gibi göstererek bu adama da yakın zamanda yüklenilmeye başlanırsa şaşırmam. okan hoca zaten taraftarın en ufak bir kıvılcımında topun ağzında. içeriden bilgi sızdırıp, isim isim verilmesi ve bir algı oluşturulup çıta belirlenmesi kendisinin suçu değil. belki isimleri ters köşe yapabilmek, doğru strateji, borçlanmalar, gelir gider dengesi sebepleriyle kendisi oluşturup, başka bir fırsata gitmek istemeleri yine kendi fikirleridir, bir şey diyemem. ama orta sahamız yokmuş gibi, çok çok iyi isimleri getirmemiş gibi, hiçbir şey olmamış gibi davranıp, sırf bir 8 numara gelmeyecek diye bu kadar yerden yere vurulma işine anlam veremiyorum. ziyech gelecek daha ki elimizde iyisiyle kötüsüyle sergio, kaan, midçö, demirbay ve toreira gibi isimler var. bence biraz sakin olmakta fayda var. 6-8 her neyse gelmese bile daha düne kadar bu adama neredeyse tapınacak hale gelinmemiş miydi?

    sevgimiz ve nefretimizde bu kadar cesur yahut cimri olmayalım lütfen.
  • 2503
    2 senedir ne kadar doğru işler yapmışsa, transferin sonunda da bir o kadar yanlış yapmıştır. dönem başı kimlerle konuşuluyordu, şimdi kimlerin adı geçiyor. bekleyin denildi. avrupada sezon kapansın denildi bekledik. ama senin elinde listen hazır olmalıydı. oyuncu hemen açıklanması gerekiyordu. ünal aysal gibi başladığın sezonu, dursun özbek gibi bitirdin başkan.
  • 2505
    kendisi maalesef psikolojide love bombing denen abartili sevgi gösterilerinin etkisinde kalıp adeta ilgi zehirlenmesine ugradı. ama birileri ona hatırlatmaliydi: bu kadar abartili sevgi gösterisinde bulunan bir güruhun tersi de çok fena olacaktır. nasıl ki gereksiz şekilde adeta transfer tanrısı ilan edildiyse şu aralar da taraftarın hedef tahtasında bir numaralı isim oldu.
    yapılan tüm hataları geçtim... koskoca ülkenin lokomotif spor markasının orta alanına bir tek oyuncu nasıl bulunamadı bunu detaylariyla transfer dönemi sonunda camiaya açıklamali bence. yoksa araya mesafe girdiği anda galatasaray taraftarı bir daha geri kabulde çok zorlanır onu hatirlatmis olalim.
    ben kendi adima ne abartili övdüm ne de ölümüne yererim. kötü ve plansız bir süreçte tek başına bırakildiğına inaniyorum. burada galatasaray scout ekibinin de bir parmağı olduğuna inanıyorum. scout ekibimiz hiç ortalarda yok. ama her gün bir transfer haberi ve dedikodusu ortalarda maaşallah.
  • 2508
    bu adamı eleştiren taraftarlara layık olan adnan sezgin, bülent tulun tayfa.
    adam senin benim gibi galatasaraylı, yeri geliyor hasta hasta çalışıyor. ama orta saha alınmamış, x'miş y'miş. bu adamın yapılmasında katkı sunduğu transferlerle, rekor puanla ve hocanın katkısı ile şampiyon oldu takım.
    icardi? tek başına bu adama bir şey dememek için sebep ama anlayana tabi.
  • 2509
    bugün kim alınırsa alınsın ya da alınmasın. kimseyi memnun edemeyecek galatasaray yöneticisi. dün akşam yapılan yangından sonra mı fikir değişti yoksa o adam* gündemde bile değilmiydi. o ve bu transfer sürecini yürüten kişiler haricinde kimse bilmiyor. memnuyet açısından kimseyi tatmin edemeyeceği için bildiğinden dönmemesini istediğim yöneticimiz.

    (bkz: erden timur/#3708588)
  • 2511
    erden timur istifa demek ayıptır, haksızlıktır. sadece yanlışı eleştirebilmeliyiz. hiç bir ortasaha futbolcusu alamıyorsak almayalım. ne kadar çaba sarf ettiğini, uğraştığını biliyoruz. ben kendisinden razıyım lakin kimse yok diye lazio’nun yedeğine de 3 yıllık kontrat vermeyelim. hesap kitqp tutmadı, çabaladık işler istediğimiz gibi gitmedi almıyoruz deseler başımla beraber.
  • 2512
    kendisini ancak eleştiririm, istifa diyemem. şuanda pik yaptıran istekleri olabileceği ümidini bize tekrar yaşatan kendisidir. orta sahaya da icardi gibi bir fırsat transferi bekledi. ama evdeki hesap çarşıya uymadı. arabistan piyasayı da alt üst etti. ben kendisinden gene de razıyım.

    bu arada mutlaka orta saha alacaktır. ha kim olacak? bence psg den bir tanesini çekeceğiz.
  • 2513
    an itibari ile ucagin rotasinda ve gelecekler konusunda bir aksilik cikmazsa yine bircoklarini uzecek gibi duran ve kendisine cok guvendigim yoneticimiz.

    bu adamin derdi tasasi dermani bizim gibi galatasaray. hata yapar yapmaz bilemem ama iyi niyetinden suphe etmem edenle de arama mesafe koyarim hele ki komisyonculukla suclayan, paralar nerde diye itham edenle muhabbeti keserim.
  • 2515
    iki ay önce yapabileceği transferleri vecino skandalı sonrası son nefeste yapabilmiş yöneticimiz. maalesef beklentileri kendisi yükseltti. sosyal medyada kendisine yakın veya haber alanlar pompaladı durdu. taraftar patladı sonuç olarak. icardi bonservisi sonrası zaha meselesiyle birlikte doğru rotadan şaşmış belli ki. umarım büyük bir ders almıştır. umarım ndombele ve davinson iki haftada hazır olup şampiyonlar ligi maçında oynayacak hale gelirler.
  • 2517
    galatasaray taraftarının hak etmediği yönetici. iç ve dış güçlere karşı tek başına savaşan, aysal dönemi dahil bu kadar kaliteli oyuncuların bir araya toplandığı görülmemiştir. adam açık açık da söyledi, son ana kadar zorlayacağız, bekleyen oyuncular var diye.

    iyice fb ve bjk taraftarına benzedik. yakında oyuncularımıza küfür falan da ederiz, antreman sonrası darp ederiz falan. fb ve bjkden şimdiye kadar farklı olma nedenimiz taraftarımız değil kulüp üyeleri anlaşılan.
  • 2518
    dünkü yangın olmasa bugün vecinoyu karşılamaya gidecek olan taraftarlar tarafından size enginar, kereviz ve pırasa müstehak, çilek, kivi, ejder meyvesi yemeye hakkınız yok sizin, siz kim köpeksiniz ya erden timur eleştiriyorsunuz, hadsizler, sizi çok pis yaparız ha, erden timur bizim biriciğimizdir argümanları ile savunulmakta olan yöneticimiz.

    son dk ndombele çekilmiş olsa da stratejisinin hatalı olduğu konusunda bir fikir birliğine varabilir miyiz, rica ediyorum.
  • 2519
    dünkü tepkiler kendisine değil, bizi inandırdığı ve ikna ettiği vizyonun aksi bir durumun ortaya çıkmaya olasılığına karşıydı.

    vecino konusunda dün çıkan haberlerin zaten gerçeği yansıtıp yansıtmadığını da bilmiyoruz. dün gece birden tüm gazeteciler ağız birliği yapıp ortaya vecino ismini attılar. bu bilginin bilinçli olarak sızdırıldığını ve bir taktik olduğunu düşünüyorum. her ihtimale karşı biz de gereken tepkiyi verdik zaten. dahası aynı zamanda vecino elde garantide dursun, son gün işler ters giderse hemen indiririz diye düşünülmüş de olabilir. bunu bilemiyoruz. fakat alternatifi hazırda tutmanın kötü bir yanı yok.

    kendisine güvenim sonsuzdur. yani erden timur dün gece yönetici olmasa o da eminim bir yerlerde ne vecino'su kardeşim, bizimle dalga mı geçiyorsunuz yazardı. o nedenle vecino'nun transfer meselesinin gerçekliğine inanmıyorum.

    zaten 12 saat içinde tanguy ndombele ve davinson sanchez'i ikna etmiş olamaz. daha önceden ayarlanmadan bu isimleri getiremezsiniz. dahası ndombele'nin kiralık+satın alma opsiyonuyla geldiği bilgisi var ki bu işin çok daha önceden planladığını gösteriyor.

    twitter'da dün yangın oldu da o yüzden ndombele ve sanchez alınıyor gibi bi algı yaratıyor şimdi de gazeteciler. şuna ikna olmanız lazım 12 saatte ndombele ve davinson sanchez'i çözebilme şansınız neredeyse yok.
  • 2520
    taraftarimiz istemeden daha buyuk efsane haline getirdi kendisini. aksam haberi cikan oyuncunun transferini durdurduktan sonra, kendisinin 8 saat icerisinde ndombele gibi bir oyuncuyu direk transfer edebilecegine inaniyor. arkadas beyaz esya mi aliyorsun, daha once buralara getirilmese adami nasil getireceksin.
    ndombele riskli ama iyi transfer bana gore. kendisi belki daha buyuk kovaladi, amrabat gitti, partey sakatlandi, daha onceden anlastigi ndombele’yi getirdi. gene elinden gelenin en iyisini yapti. belki ndombele icin x milyon istiyordu ıngilizler, satamayinca kiralik artik daha dusuk opsiyona fit oldular. butun datalari bilmeden asmamak, kesmemek lazim.
  • 2521
    doğrusuyla yanlışıyla bu yaz transfer sezonunun öncesini, sonrasını, ayrıntısını açıklamalıdır bence. bu beklentiler menajer kaynaklı mı yükseltildi, öyleyse buna neden kurumsal bir ağızdan dur denmedi? yok beklenti yönetim tarafından bu kadar yükseltildiyse neden vecino topuna girildi? vecino, ndombele’yi daha şirin göstermek için ortaya atılan bir garibansa buna neden ihtiyaç duyduk? daha büyük isimler olmadıysa neden olmadı? canınızı alacak halimiz yok, şu şu sebeplerden olmadı dersiniz olur biter. ancak bu iletişimsizlikten en yakın zamanda dönülmesi gerekiyor. günahıyla sevabıyla razıyız zaten yönetimden şu anda. bu kredilerini kendilerini taraftara anlatmakta kullansınlar derim.
  • 2522
    bu süreçte çok yoruldu, yanlışları olması doğaldır ama yapılan bazı eleştirileri hiç hak etmiyor.
    21-22 sezonu sonunda ligi 13. bitiren, bitik, içi boşalmış galatasaray kadrosunu alarak astronomik bedeller ödemeden şampiyonlar ligi seviyesinde kadro kurmayı başardı.
    ilk senesinde kurduğu takım şampiyon oldu.
    bu sezon zaha, ziyech, k.demirbay, angelino, tete, davinson sanchez ve ndombele gibi üst düzey oyuncuları transfer etti, icardi'nin bonservisini aldı.
    biz 15 sene evvel lincoln galatasaray'a gelecek diye sabaha kadar uyumamış adamlarız bu adam tek transfer döneminde yarım düzine lincoln seviyesinde oyuncu getirdi.
    eleştirilmesine kesinlikle lafım yok. oyuncu satışı ve 8 numara transfer konusunda yanlışları olduğunu sürekli yazdım ama istifaya davet etmek, hakarete varan ithamlarda bulunmak nankörlüktür.
  • 2524
    aslan gibi galatasaray yöneticisi.

    bir kısım genellikle genç ve tecrübesiz galatasaray taraftarından gelecek tüm eleştirileri bildiği halde acaba daha iyisini takımımıza kazandırabilir miyim diyerek son ana kadar bekleme cesaretini gösteren bu adama yapılan en basit tabiri ile ayıptır.

    ndombele 3 hafta önce gelse zaten kimse ses etmezdi, ama ya amrabat, veratti yada salih özcan yada fofananın gelme ihtimali olsaydı, daha da iyi olmaz mıydı.

    kendisi bizi orta sahasız bırakmadı, hatta dünyaca ünlü forvetsiz de bırakmadı, oyun kurucu kanatsız yada yeri geldiğinde forvet de oynayabilecek top sihirbazı sol açıksız da bırakmadı.

    hepsinden öte bizi sahipsiz bırakmadı. bu adama laf etmek yada onu savunan entryler atanlara da laf etmek fener medyasının gazına gelip ortalığı karıştırmaktır.

    neyse sinirim geçmez, siz hala vecino gelecekti de siz tweet atıp engellediniz, ona inanın...

    allah akıl fikir versin
App Store'dan indirin Google Play'den alın