resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2536
    “imam uçmaz müritleri uçurur” sözündeki imamdır. geçen sene çok güzel işler yaptı eyvallah ama adam o kadar çok övüldü, çıta o kadar yükseğe kondu ki şimdi ne yapsa altında kalıyor.

    bu sezon transfere çok iyi başlayıp çok kötü bitirmek üzere maalesef. çok iyi iki orta saha alsa bile -ki bu saatten sonra çok zor- aldıkları ve sattıkları ile hayal kırıklığı yarattı.

    yapılması gereken herkesçe aynıydı. kiralık ama takımda kalması gereken icardi ve rasicha’yı tutmak. sol bek ve orta sahaya takviye yapmak. sol bek ve icardi ile iyi başlamışken, zaha ile de zirve yapmışken üst üste saçma hamleler geldi. tete çok gereksiz bir transfer oldu. bence yunus'un da gitmesinin en büyük sebebi idi ki zaniolo rasciha ve yunus varken bedava değil üstüne para verseler de gereksiz bir transfer oldu. zaniolo'nun gönderilmesi ise tam bir fecaat. sen şampiyonlar ligi kadrosu kuruyorsun, muhtemelen ağırlıkla geçiş futbolu oynayacaksın ve bu anlamda en değerli oyuncuyu piyasa değerine yakın ama şartları belli olmayan kiralık sözleşme ile gönderiyorsun. arkasında başka neden yoksa çok büyük bir yönetim hatası.

    arkasından yunus ve berkan'ın yok pahasına gönderilmesi de yabancı sınırı olan ligde ayağımıza kurşun sıkmak olacak. bundan sonra yerli transfer yapmamız daha da zorlaşacaktır.

    maalesef son transfer söylentileri, elimizde benzer ya da daha iyileri varken panik ve menajer transferi sööylentileri, sonra taraftar baskısı işe vazgeçmesi falan sürece tüy dikti.

    gayret ettiği görülebiliyor, bir sezon hata yaptı diye gömecek değiliz ama kendisinin de bunlardan ders çıkartıp ayakları yere sağlam basmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın