resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2539
    dünkü tepkiler kendisine değil, bizi inandırdığı ve ikna ettiği vizyonun aksi bir durumun ortaya çıkmaya olasılığına karşıydı.

    vecino konusunda dün çıkan haberlerin zaten gerçeği yansıtıp yansıtmadığını da bilmiyoruz. dün gece birden tüm gazeteciler ağız birliği yapıp ortaya vecino ismini attılar. bu bilginin bilinçli olarak sızdırıldığını ve bir taktik olduğunu düşünüyorum. her ihtimale karşı biz de gereken tepkiyi verdik zaten. dahası aynı zamanda vecino elde garantide dursun, son gün işler ters giderse hemen indiririz diye düşünülmüş de olabilir. bunu bilemiyoruz. fakat alternatifi hazırda tutmanın kötü bir yanı yok.

    kendisine güvenim sonsuzdur. yani erden timur dün gece yönetici olmasa o da eminim bir yerlerde ne vecino'su kardeşim, bizimle dalga mı geçiyorsunuz yazardı. o nedenle vecino'nun transfer meselesinin gerçekliğine inanmıyorum.

    zaten 12 saat içinde tanguy ndombele ve davinson sanchez'i ikna etmiş olamaz. daha önceden ayarlanmadan bu isimleri getiremezsiniz. dahası ndombele'nin kiralık+satın alma opsiyonuyla geldiği bilgisi var ki bu işin çok daha önceden planladığını gösteriyor.

    twitter'da dün yangın oldu da o yüzden ndombele ve sanchez alınıyor gibi bi algı yaratıyor şimdi de gazeteciler. şuna ikna olmanız lazım 12 saatte ndombele ve davinson sanchez'i çözebilme şansınız neredeyse yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın