• 245
    belli bir başı sonu olması sebebiyle , sanki o sürenin sonuna kadar istediğimiz futbolcuyu alabileceğimiz bir durum olduğu düşünülen sezondur.

    önemli olan daha vaktimiz var nasıl olsa demek değil ki. bu, aynı, fiyatı düşünce gidip seri sonu yada indirimde kalan ürünleri almak gibidir. ilk önce parası olanlar en iyileri kapar, sonra orta halliler kalanları alır, en sona da indirimde defolu ya da seri sonu ürünleri alanlar kalır.
    önemli olan bir an önce mevcut transfer edilebilecek, piyasası bize uygun adamları takıma kazandırmak. gelirimiz belli, alacağımız vereceğimiz belli , önümüzdeki ay abartı bir para geçmeyeceğine göre elimize demek ki şu anda transferi bitirmiş olmalıyız.
    haa eğer diyorlarsa ki, efendim önümüzde zaman var ince eleyip sık dokuyoruz diye, o zaman da adama demezler mi kardeşim bu takımın scout ekibi , transfer yapacak yönetimi, teknik kadrosu bir yıldır ne iş yapıyordu ? şimdi karar veriyorsanız alacağınız oyuncuya o zaman vah kere vah size. hocanız yeni gelmemiş. şampiyonlar ligine katılacağınız günler önceden belli. mali tablonuz geliriniz gideriniz belli. daha neyi bekliyorsunuz?
    bu saatten sonra adam beğenip alacaksak , geçeceksiniz o işleri. yemezler...
    burada yönetim ve teknik heyet arasında belli ki bir anlaşmazlık var, fatih terim ile ünal aysal ve bülent tulun çok ayrı tellerden çalıyorlar. o bülent tulun için diyecek sözüm yok. asla yakışmıyor bu takıma. yaptığı işler işte ortada. koskoca galatasaray bu işi profesyonel bir ekip kurup yürütemiyor, başkanımız millete rezil ediyor kendini verdiği sözlerle.
    hayır sen 25 'inde bitecek derken neye güveniyorsun? eğer sen bu kadar eminken olmuyorsa ya bülent tulun çok aciz beceriksiz, ya da teknik heyetle koordineli değilsin, senin getirmek istediklerini hoca veto ediyor.
    galatasaray taraftarı aptal değil. yıllardır gördük artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. bu teknik ekip olmasaydı şu anda bu yönetim çoktan topun ağzındaydı. adnan öztürk'ü ayrı tutuyorum. şu anda galatasaray'ın haklarını her cephede başarıyla savundu kendisi bir sonraki dönemde başkan görmek istediğim tek isim. ama bir gruplaşma ve ayrışma olduğu da apaçık ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın