• 18
    daha da fazla önem verilmesi, yatırımlar yapılması gereken oluşum.

    şu yabancı sınırlaması denen şey yüzünden o kadar önemli bir hal almış durumda ki ; en çok oyuncu çıkaran, altyapısını en verimli kullanan kulüp; başarısı ve kendi oyuncularıyla bu başarıyı sağlaması nedeniyle gelecek yıllarda maddi açıdan diğer kulüplere göre fark atar duruma gelebilir ve para da başarıyı etkileyen çok önemli bir faktör manchester city örneğinde olduğu gibi.

    bir bakıyorsun adamlar çıkıp alper potuk için 5 milyon euro istiyor. niye? çünkü türk. hem türk hem yetenekli hem de galatasaray istiyorsa oooh pohpohla fiyatı mantığıyla hareket ediyorlar. 5 milyon euro nedir yahu. bu mudur bu adamın gerçek değeri? tabi ki hayır. peki biz alper potuk çıkarabilir miyiz? kesinlikle evet. sabır gerek...

    barcelona , manchester'ın altyapıları şöyleymiş böyleymiş falan diyip şimdi bilindik şeyleri tekrarlamayayım da bir gerçek var. mehmet demirkol'un her hafta söylediği gibi şampiyonlar ligi statüsüne çıkarsın, satın alamazsın. çünkü paran yetmez. eğer biz diyorsak avrupa'da ilk 10 takım arasına gireceğiz diye, o zaman alttan oyuncu şart. net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın