• 10
    yıldız oyuncu maç kazandırır takım olursan şampiyon olursun.

    bunun örneğini 2002'de, 2006'da ve en son 2008'de çok güzel gösterdik. önemli olan takım olmaktır. kendinden çok daha güçlü rakiplere karşı bile başarı kazanabilirsin eğer takım olursan. önemli olan alacağın futbolcunun takıma adapte olmasıdır.

    galatasaray taraftarı son 10 yıldır haldun üstünel dönemi hariç hiç bir zaman yıldız oyuncu beklentisine girmedi. zaten paramız yoktu, istesek bile olmazdı yani. son bir yıldır ise yıldız transfer sözünü her fırsatta veren başkan ünal aysaldır. taraftarı bu beklentiye sokan e hani söz vermiştin moduna geçiren kendisidir. taraftar bu söz üzerine başkan bize drogbayı getir demiş, başkan da eywallah demiştir. geçen seneki transfer döneminde 3 adet gelecek demiştir, bu sene içinde özellikle forvet transferinde pastanın üzerindeki çilek diye bir yıldız geleceğini söylemiştir.

    taraftara bu kadar yüklenilmesini gerçekten anlamıyorum. sonuçta taraftar durduk yere bu beklentiye girmedi. bunu başkan söyledi, hatta sözünü verdi. başkanın sözüne de güvenilmeyecekse o zaman yapacak bir şey yok.

    burada aslında başkanın söylemesi gereken tek bir şey var ama nedense bunu bir türlü söyleyemiyor. tüm transfer yetkisi terimdedir. terim kimi isterse onu almaya çalışırız. gelen oyuncunun yıldız olup olmaması değil, ne kadar katkı verdiği önemlidir. işte bu cümleyi söylese olay bitecek, kimse ünal aysala veya yönetime gık demeyecek. ama başkan saolsun yıldız da yıldız.

    bence de yıldız adam geleceğine ergün gibi ümit davala gibi yerli adamlar gelsin. bizde yıldız olsun. takımı sahiplensin, forma için oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın