resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2239
    aleni olarak dalga geçildiğimiz bir olayın baş kahramanı durumunda kendisi.

    yaklaşık 2 aydır, boş zırvalarla oyalanıyoruz sadece. oldum olası sevemedim bu tip sulandırılmış politik tavırları.

    galatasaray kulübünü yönetenlerin, sayıları milyonlarla ifade edilen bir kitle ile alay etme hakkı yok hiç bir şekilde. internet sitelerinde, sözlüklerde, gazetelerde, yalan dolan haberler peşinde koşturup maymun olmayı hak etmiyor galatasaray taraftarı. şeffaf, net, özü sözü bir bi açıklama istiyoruz sadece, çok şey değil. önümüzdeki sezon için melo'yu kadroda düşünüyor muyuz, düşünmüyor muyuz? tek soru, tek cevap, başka bir şey değil.

    yok juventus ile bonservis pazarlığı yok takım içi dengeler, bilmem ne. çok meraklıyız madem bonservis pazarlığı yapmaya, neredeyiz o zaman riera, sercan ve yiğit üçlüsüne neredeyse 20 milyon lira para öderken? ya da takım içi dengelere bu kadar hassas isek, mesela muslera ya da selçuk inan'ın sözleşmeleri de, neden riera ya da melo gibi en üst tavandan olacak şekilde düzenlenmedi/düzenlenmiyor?

    alacaksak bu adamı, neyin rahatlığı işi bu kadar uzatmak anlamış değilim. tahminim xabi alonso ile falan anlaştık, 5 reale vericez, 2 de kendi alacak, ne zaman gel dersek de atlayıp gelecek eleman. hani ancak o zaman bu gelirsen ekime gelmezsen kasıma modunda takılırsın.

    hep günlük bizim işlerimiz malesef, ön teker nereye arka teker oraya kafası. göremedik şu kulüpte bi orta uzun vade plan program. elalem aralıkta ocakta anlaşıyor, bitiriyor işini, biz temmuzda allahın sıcağında tımalayıp duruyoruz. sonra, avrupa'nın 10 kulübünden biri olmaktan falan bahsediyoruz. ne diyelim, oluruz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın