• 237
    fatih terim'in 'geleceğin kadrosunu kuralım başkanım' demesi ve türkiye cumhuriyeti futbol mekanizmasını harmanlayarak başarı için olması gereken transfer listesi çıkardım, iki gün önce yürürlüğe giren yeni türk ticaret kanunu hükümlerini ezberlerken düşündüm. ben > fm genie scout v.1.0.8 + kanun koyucu.

    gelenler;

    -melo.

    -tuncay şanlı. (bu adamın alınmamış olması saçmalık. kanat adamımız yok, fenerlileri sinir etmemiz lazım, muhteşem topçu, normal golü yok, kendisi atmıyor hırsı atıyor. tuncay'ı istemeyen adam futbol bilmiyordur)

    -quaresma nam-ı diğer q7. fm'de takım disiplininden kopmuyor. iki sezonumu doldurduğum anasının amıspor'da sadece üç kırmızı gördü. (bana inanmıyorsanız gidin türkiye'nin en büyük yorumcusu zeki çol'a sorun, muhtemelen ''quaresma iyi oyuncu ama takım disiplininden kopma sorunu yaşıyor. belli etti ki bjk'de olmayacak artık, galatasaray'da yeni bir başlangıç yapabilir'' diyecektir)

    -burak yılmaz. (yıl olmuş 2012, hala kulübüyle anlaşarak, o takımdan çok topçu aldık etik olmayabilir mantalitesiyle transfer yapan komitemiz var. epl gibi olmamız için ilerlememiz lazım artık. helikopterle kaçırsın abdürrahim albayrak burak'ı. kaçırın şu adamı, hangi devirde yaşıyoruz)

    -erkan zengin. (lafa gelince herkes isveçli disiplini, karizması lafları yapıyor, erkan da isveç vatandaşı. defans da yapar hücum da, çalım da atar gol de. futbolu en çok bilen adamlardan mustafa denizli getirdi onu türkiye'ye. lütfen)

    -alper potuk. (selçuk inan 1, alper 2. selçukla melo'yu birbirine çarptırmıştı:( muhteşem orta saha. tek kötü özelliği, bolvadinli olması)

    gitmesi gerekenler;

    -emre çolak'a plaketini verip onun trabzonspor'a gönderilmesi lazım. yeter oynadığı. şenol güneş adam eder:(

    -riera. erkan zengin > riera :(

    şimdilik bunlar gelsin, ilk hazırlık maçıyla eksikleri görür, gerekirse 1-2 transfer daha yaptırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın