resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2233
    yaşanan bu süreç melo'nun takım içindeki etkisini azaltmaktan başka bir işe yaramayacak. transferi için izlenen yol futbol anlamında söylemiyorum ancak takımdaki karizmasnı her geçen gün azaltıyor. geçen sezon en çok gol atan takımdaki rolünden çok en az gol yiyen takım olmamızın önemli parçalarından biriydi. takımı ateşleyen ve sahiplenen yapısının yerine şimdi 200-300 bin €'nun hesabını yapan oyuncu gibi gösterilmeye çalışılıyor.

    yönetim ve fatih terim belki geçen sene yaşanan kavga olayından sonra kendisine bir ders vermeye çalışıyor olabilir, ona bir sözüm olmaz ama restinize resti yediniz işte. sanıyordunuz ki melo da bu resti görmeyip imzayı atar sezon açılışında aramızda olur. ne oldu peki şimdi? sezon açıldı, sakatlar ve milli maç izinleri dışında takım toplandı, bizim 10 numara hala tatilde.

    takım içindeki kimyayı bozmayalım derken kimyadan sınıfta kalan bir yönetime sahip olduğumuzu görmüş olduk. madem bu riski alacaktınız o zaman bu sözleşmeyi bugüne kadar kendisine imzalatıcaktınız. başkan çıkıp melo'ya verdiğimiz süre 24 saat içinde doluyor dediyse o 24 saatte bu imzayı birşekilde attırıcaktınız. şimdi verdiğiniz süre doldu, eğer kulüpte bir ağırlığınız varsa şu saatten sonra verdiğimiz süre doldu artık melo istese bile imzalamayız diyebilir misiniz? gereksiz konuşan bir başkana sahip olduğumuzu her fırsatta görmemize neden olan olaylar zincirinden biri daha yaşanıyor.

    eğer bugün yarın bir anlaşma sağlanamazsa hele ki cuma günü başlayacak olan kampta melo olmazsa sonrasında kendisiyle anlaşılsa bile aynı verimi birdaha kendisinden alamayacağımızı ve takımı sahiplenen yapısının azalacağını görmek hiçte zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın