• 5618
    100 yılda gelecek şanssızlığa sahip.

    rakiplerinden biri şike batağında, diğeri maddi ve ahlaki çöküntüde. e avrupa'da üç maymunu oynamıyorlar sonuçta. herkes nelerin döndüğünün farkında ülkemizde. bakın fransa'ya gittim, zencilerin takıldığı bir mahallede galatasaray- karabükspor maçını izlemiştim, ordaki herkes türk olduğumu anlayınca ilk söyledikleri şey şike oldu. artık hakan şükür, hasan sas demiyorlar adamlar. direkt olarak şike davasını soruyorlar. gözaltına alınan kişi sayısından bile haberdarlar. sen şimdi hangi futbolcuyu getireceksin böyle bir ortama. sanırım sözlerin tutulamamasının sebebi bundan kaynaklanıyor.

    bir de şımarık taraftar guruhu var tabi ki. son zamanlarda baya bi eleştiri yapıyorum yeri geldiğince ama harbiden yeter be abi. şampiyonlar ligine girdiğimizde bir zamanlar en büyük transferimiz inamoto idi. o zamanlar durumlar daha kötüydü, lakin kimse bu kadar ses çıkarmıyordu. yemin ediyorum sözlüğü açmaktan nefret ediyorum bu transfer sezonunda. hayır bazıları fm'de oynadıkları yetmiyor gibi burda da 11 kuruyorlar, istedikleri oyuncular alınmayınca da yönetime sallıyorlar. bir adam da demiyor ki iyi de aga bu nedir, bu yönetim gerizekalı mı ki taraftarına veremeyeceği sözlerde bulunsun? ha bana göre yönetim yine yanlış yapıyor. ağzını açmayacaksın bu konularda. işi ne taraftarın, resmi siteden geldiğini öğrensin yeter. hoş bana göre şu şımarık taraftara o da fazla ama bizim yönetim çok iyimser ona dua edin:)

    sözün özü; bunların sayesinde ne şampiyonluğu kutlayabildik ne de yıllar sonra girebildiğimiz şampiyonlar ligi heyecanını yaşayabildik. anca transfer. bok var yarrak var transferde amına koyim.

    edit: bak unutmuşum, transferin en zor gerçekleştiği sezonlar turnuva ertesi sezonlarıdır. zaten ilgilendiğin oyuncular genelde kampta oluyorlar, hadi diyelim ilgilendin bu sefer de turnuvalarda boy gösterince fiyatı artıyor en kıytırık oyuncunun. seneye durumlar mesela daha iyi olur ama bu sene gerçekten zor. bir de yönetimin ince eleyip sık dokuyorsa ki bana göre bunu yapıyorlar biraz da, o zaman sike sike bekleyeceksin abicim. başka şansın yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın