• 1798
    transfer dönemlerinde patır patır sıçmakta olan yönetim. geçen yaz inanılmaz bir iş yaptılar ve mükemmele yakın bir kadro kurdular kabul ama bu yaz;

    1. melo gibi takımın vazgeçilmez bir adamı alınmadı. yerine kimin geleceği belli değil. mal mal türk futbolcuların adı geçiyor. sanki onları 200 tl + tam dolu akbile oynatacağız. onlara verilecek paraları melo'ya verin bir zahmet. ayrıca melo'nun oynadığı oyuna en yakın oynayan türk oyuncu selçuk inan. onun da ikizi varsa getirin oynatın.
    2. geride bıraktığımız sezonun(hatta her sezonun) açık ara en kötü oyuncularından olan sabri ile sözleşme yenilendi.
    3. 25 haziranda toplu imza var diyip dany ve umut bulut'tan başka transfer yapılmadı. kimse transfer delisi değil burada ama bir tarih sözü verildiyse yapılsın bir zahmet. yoksa susun. biz eylüle kadar da bekleriz.
    4. forvet yok.
    5. kanat yok.
    6. çok fazla gereksiz insan var takımda. boşuna para alıyorlar. onlar gönderilmiyor. sonra da para diyorlar. finansal fair play diyorlar. riera(ya alacağında indirim yapsın ya da gitsin), aydın(yedek olduğunu bilsin ona göre biraz insin parada), sercan, batdal, çağlar, yiğit, aykut vs. satsak az çok bonservis parası alırız. gelecek sene ödeyeceğimiz aşağı yukarı 5-6 milyon belki daha fazla parayı ödemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın