• 162
    hala meseleyi kavrayamayan diğer yazarlar tarafından eleştirilen yeni yazarlarımız.

    neymiş efendim; kalite düşüyormuş. evet görüyoruz, tek zeki olan sen değilsin bu sözlükte ama bir nefes al bi sakinleş. şimdiye kadar her yazar alımında çıktın bütün sözlükle ilgili başlıklara yazdın durdun; kalite düşüyor,yok artık eskisi gibi değil,eski yazarlar gitti artık zaten sözlük 5 para etmez dedin durdun, insanların şevkini kırdın, tek kaliteli sen yazıyorsun zaten.

    tüm toplu girişlerde, sosyal alemde olsun gerçek hayatta toplu işe alımlar olsun, ilk dönemler karmaşayla geçer. hem yönetim hem yeni gelenler açısından alışma sürecidir. bu iş 1.,2.,3.,4. ve şimdide 5. nesil yazarlarla birlikte yeniden oluyor değişen birşey yok. senelerdir sözlükte dönem dönem yaşanan bir süreç bu.

    hemen yangına körükle gidip, "kalite düşüyor yeaaaa" diye ağlayıp zırlayacağına yeni gelenlerin hatalarını düzelt ama eleştirmek kolay, böylece sivrilmek ve dikkat çekmekte mümkün. ama sen ağlıyorsun diye bu geçiş dönemi bitmeyecek unutma. insanların hevesini kırmak gibi bir haddin yok. az soluklan, sen ve senin nesilin geldiğinde de sözlükte kalite düştü diye ağlayanlar vardı unutma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın