resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 846
    --- alinti ---

    lincoln'ün gözleri bozuluyor

    galatasaraylı lincoln'ün performansındaki gözle görülür düşüş ortada. bunun sebebi genelde takım içinde daha çok teknik direktör bülent korkmazla yaşadığı sorunlar olarak gösteriliyordu. ancak brezilyalı futbolcunun sorununun aslında başka bir şey olduğu anlaşıldı. lincoln'ün gözleri bozuk ve bu bozukluk her geçen gün daha da artıyor. göz tansiyonu da olan lincoln'ün geçtiğimiz günlerde brezilya'ya gözünden ameliyat olmak için gittiği ancak astigmat'ın yanında yüksek derecede miyop'u da olduğu için doktorlar bu ameliyatı gerçekleştirmedi. basın lincoln'un izinsiz olarak brezilya'ya gittiğini yazsa da aslında adnan polat'dan izin aldı ve bu sıkıntısının medya tarafından duyulmaması için çaba sarfetti. ameliyat olamadığı için gözlük takmaya devam eden lincoln göz tansiyonu için de sürekli göz damlası kullanıyor. hollandalı davids'in taktığı tipteki gözlüklerden sipariş veren lincoln sezon sonuna kadar gözlüksüz olarak idare edecek. önümüzdeki sezon içinse ya tıbbın daha da gelişmesini bekleyecek ya da gözlük takarak futboluna devam edecek.

    --- alinti ---

    http://ilkbilen.blogspot.com/...zleri-bozuluyor.html

    şimdi, yazının kaynağı olan blogu, ali okancı'nın blogu vasıtasıyla öğrendim ( http://pennearabiata.blogspot.com/...eni-bir-futblog.html ), yani medyanın içinde bulunan birinin methettiği bir büyüğün blogu. yani yazının doğruluk yanı var gibi.

    neden dersek, ben lincoln'ü maçlar haricinde ne zaman görsem gözlük kullanıyor; maça giderken otobüste veya uçakta, antrenman sonrasında, verdiği röprtajlarda... bu yazıyı okuyana kadar bu gözlük işi pek de dikkatimi çekmemişti ama yazıyı okuyunca 'hakkaten lan' şeklinde bir tepkim oldu. lincoln'ün gözünde bir problem olduğu belliydi gözlük kullanmasından fakat ben problemin bu denli büyük olduğunu bilmiyordum.

    tabi yazının doğruluğu tartışılır ama ya gerçek böyleyse diye de düşünmeden edemiyor insan. yani biz boşu boşuna günahını mı aldık bu adamın? hakkında o kadar haber çıkmasına rağmen döndüğünde açıklama yapmamasını da garipsemiştim şimdi diyorum ki acaba bu yüzden mi sustu? belik de hiç verilmeyen 104.000 euroluk ceza bu konu açığa çıkmasın diye verilen bir ceza mıydı? böyle düşününce yazının doğru olabileceği ihtimali artıyor.

    diğer taraftan böyle bir durum varsa bu neden saklandı? al işte bir şekilde duyuluyor, yakında yazılı basına da düşer bu yazı, yani şu ameliyat işi örtbas edilmese de lincoln normal bir şekilde gitse tedavisini görse olmaz mıydı? geldikten sonra çıkmadığı maçlar için 'antrenman eksikliği var', 'bülent hoca'nın cezası' denileceğine 'operasyon geçirdi oynayamaz' dense daha iyi olmaz mıydı? işin doğrusunu söylemek yerine böyle bir yola sapmak çok mantıksız. ne gerek vardı bu kadar tantanaya? böyle düşününce de yazı bana pek doğru gelmiyor.

    sonuç itibariyle önümüzdeki günlerde kendisi hakkındaki gelişmeleri merakla beklediğim oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın