• 210
    futbol sahasını eşit parçalar halinde ufak dilimlere böldüğünüzü düşünün. işte o bütün dilimlere göre oyuncuları olan bir milli takımdır.

    stoperlerin hemen önünde tamamen defansif oynayabilen xabi alonso var.
    alonso'nun biraz önünde, daha teknik ve pas becerisi olan sergio busquets var.
    busquets'ten daha teknik, oyun bilgisi ve pas becerisi daha yüksek ve biraz daha ileride oynayabilen xavi hernandes var.
    xavi ile hücum bölgesi arasında köprü görevi gören andres iniesta var. bu oyuncu kenarlarda da oynayabiliyor.
    cesc fabregas diye bir oyuncuları var bu adam iniesta ile ilerideki santraforu birbirine bağlayabilen tipte bir oyuncu. zaman içinde direk santrafora evrilecek.
    en ilerideki santrafor bölgesinde ise her türden adamları var. david villa gibi ikinci santrafor olabilecek ve kanat forvet olacak oyuncuları var. villa'nın alternatifi olarak atleticolu adrian var. fernando llorente gibi pivot santraforları var. alvaro negredo gibi, roberto soldado gibi klasik santraforları da var. torres gibi çok yönlü santraforları da var.
    vızır vızır gidebilen jesus navas gibi kanat oyuncusu var.
    david silva gibi, juan mata gibi hem forvet arkası hemde kanatlarda oynayabilen oyuncuları var.
    pedro gibi teknik ve oyun bilgisi yüksek kanat oyuncuları var.
    hücumcu sağ ve sol bekleri var.
    teknik becerileri yüksek stoperleri var.

    kısacası bir futbol takımının ihtiyaç duyabileceği her türden oyuncuları olan milli takımdır. şu tarz bir futbolcu eksik diyemiyorsunuz.
    bu takım bütün şampiyonalara ambargo koymasın da kim koysun? gelmiş geçmiş en iyi oyunculara sahip milli takım. sıkıcı olabilir ama en iyi futbol oynayan milli takım. eskilerin brezilyası, arjantini, almanyası göze hoş gelen futbol oynamış olabilirler ama bu dönemin ispanyası gibi rakibe hiç top vermemezlik yapmamışlardır. bu takımların panzehiri zaman içinde bulundu ama bu dönemin ispanyasının panzehirini bulmak gelecek 10 yıl içinde pek mümkün gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın