• 5603
    yaz aylarından nefret etme sebebi. bir an önce başlasa da sezon izlesek aslanlarımızı.

    süper lig: geçen yılki kemikleşmiş kadro dany nounkeu ve umut bulut takviyeleriyle bu yıl da sahada olacak ve sakatlık vs. gibi sıkıntılar olmazsa yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. zira elimizdeki kadro süper lig için yeterli bir kadrodur. ama yedeklerin vereceği katkı çok büyük önem taşıyacak.

    şampiyonlar ligi: işte geldik şampiyonlar ligine.. en son 2006-2007 yılında katıldığımız şl'ye katılıyoruz sonunda. avrupalılar da hissetti yokluğumuzu :). şl'de başarılı olacağımızı düşünüyorum. tabi gereken takviyeler yapılırsa. felipe melo, bir sağ/sol kanat oyuncusu ve en önemlisi bitirici bir forvetin alınması şart. çünkü imparator büyük ihtimalle 4-4-2 oynatacak ve bu sistemi özellikle şl'de işletebilmek için bu 3 takviye yapılmalı.

    şl'de başarılı olmanın bir diğer anahtarı da taraftar olacak. büyük galatasaray taraftarı arenayı ikinci "cehennem" * yapabilirse iç sahada gereken puanları toplayıp yolumuza rahatça devam edebiliriz.

    sonuçta, bu kararlı ve ne istediğini bilen takımla süper ligi silip süpüreceğimizi, avrupayı sallayacağımızı düşünüyorum. umarım beni haklı çıkartır aslanlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın