resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 421
    19 nisan 2009 istanbul bb galatasaray macında adına * yakışan bir hamle yaparak, kötü giden oyunu çevirmiştir. sağ bek oynayan serkan kurtuluş'u çıkartmış, sağ beke maç başından beri kötü top kullanan barış özbek'i monte etmiştir. barış'tan boşalan yere shabani nonda'yı çekerek hem forveti çiftlemiş, hem de ayağında iyi top tutan, eldeki mevcutlara göre tekniği iyi olan bir sağ açık yaratmıştır.

    o kanatta oynayan istanbul bb sol beki gökhan'ın oyundan düştüğünü görüp, fizik üstünlüğü bulunacağı için aydın yılmaz yerine kara elmas'ı oyuna sürerek bu avantajını da ortadan kaldırmıştır. nitekim atılan gol, nonda'nın kendi yarattığı pozisyonda ve 3 kişinin arasından rumba yaparak çıkması sonrasında gelmiştir. benzer bir pozisyonda yine tüm kademe ve sol kanat onun üzerine gitmiş ancak nonda yine de topa vurmaya başarmıştır. o dakikada milan baros oyundan çıkmış ve harry kewell da kalan ciğerlerini orta saha civarında bırakmış olduğundan, top ancak çizgiden çıkartılarak savuşturulabilmiştir.

    yaser yıldız'ın oyuna girişi de benzer bir biçimde, hem kondisyon açısından, hem de topu ileride tutabileceği düşünülerek yapılmış doğru bir değişikliktir.

    volkan yaman kötü bir maç çıkartmamış olsa da, bir de şu alpaslan erdem'i görebilsek çok mutlu olacağım büyük kaptan. duy artık sesimizi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın