resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2953
    kendisi şu an kulübümüzde başkan olsa;

    -beşiktaş ile stadı ortak kullanmaya başlamış, store'yi bari vermeyin lan isyanları içerisindeydik.

    -40000 kombine satıldıktan sonra bunu bir şekilde stadın yapımına, daha sonra da kendisinin başarısı olduğuna bağlayacaktı.

    -satılan 40bin kombine ile gaza gelerek parayı har vurup harman savurabilme ihtimali oldukça yüksek olan başkandı.(transferleri saydırmayın bana şimdi)

    -forma rengimiz sarı kırmızı değildi.

    -aziz haftada 1 ziyaret ediliyor ve çıkışta "bu süreç bitsin artık insanlar suçsuz" açıklamaları yapılıyordu.

    -"galatasaray'da transfer bitmez" açıklamasını söylememe gerek yok.(hoş şu ana kadar şimdiki yönetimde farklı davranmadı ama zamanları hala var)

    -fatih terim zaten hiç olmayacaktı.(bundan ötesi mi var mk imparator yoksa herşey eksik,varsa herşey tamam)

    hala iade-i itibar bıdı bıdı bıdı yok bu adama ayıp ediliyor gibilerinden konuşanlara sesleniyorum, armanın peşinde olduğunuzdan emin misiniz?

    mesela taraftar grubu ultraslan'a bir soru; adnan polat için bir açıklama,stadı paylaşmamak için yanılmıyorsam 3 ya da 4 açıklama yapıldı. şu an ki durumumuzun baş sorumlusu adnan polat değil mi? nasıl bir çelişki içindesiniz öyle? tamam çok seviyorsunuz polat başkanınızıda bu armanın itibarını zedelemiş bir adama neyin itibarını iade edeceksin.

    ayrıca kendisi populüstliği sayesinde ve bunu kullanabilen türkiye'deki ender adamlardan birisi olması sebebiyle galatasaray başkanlığında o kadar oturabilmiştir.türkiye'de bu işi en az kendisi kadar yapan insan zaten ülkeyi yönetiyor.

    ama yetmez, kulüpten ihraç edilmeli bu adam. şimdi haberleri açıp,stad ile ilgili resmen dalga geçer gibi atılan; (gbkz: "emrederiz"),(gbkz: "arena devletin"),(gbkz: "ortak kullanılsın"),(gbkz: "otorite böyle istiyor") gibi manşetleri okuduktan sonra o gazeteyi sinirden buruşturuyorsak kendisinin duruşsuzluğu sayesindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın