resim
Oussama Assaidi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 165
    maalesef adam tam bir kapalı kutu. hollanda'da yaşayan taraftarlarımız bile " heerenveen maçlarını fazla izleyemiyorum" diyorlar. o yüzden bulabildiğimiz her kaynağa itibar etmek durumundayız. buyrun bu da hollanda gazetesi telegraaf’ın muhabirlerinden jereon kapteijns’in assaidi analizi:

    --- alıntı ---

    “assaidi, almere’de başladığı profesyonel futbol hayatında her yıl bir basamak daha yukarı çıktı. graafschap’tan sonra heerenveen forması giymeye başlayan genç oyuncu birçok özelliğe sahip. öncelikle çok süratli. bununla birlikte teknik ve yaratıcı. fas milli takımı’nda oynuyor ama hollanda’da büyüdü ve futbolu sokaklarda öğrendi. bu yüzden rakipleri onu bire birde durdurmakta zorlanıyor. iyi kurgulanmış, oturmuş bir takımda çok daha iyi oynar diye tahmin ediyorum. assaidi’nin tek sorunu, istikrarı bir türlü yakalayamıyor olması. örneğin üst üste birkaç maç nefis oynayıp, ardından sahada kaybolabiliyor...”
    “bu olumsuz özellik, zaman zaman assaidi’yi huysuzluğa ve agresifliğe itiyor. sorunu çözmek de hocasının işi. buna karşın gittiği her takıma katkı sağlayacağı tartışılmaz. galatasaray onun hem performansından hem de olası bir yükselişinden sonra gerçekleşecek transferinden kazanç sağlayabilir.”

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.kukreyenaslan.com/...n-futbol-karnesi.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın