resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1344
    hakkında çok değil 1-2 yıl önceki görüşlerim şöyle; yetenek abidesi bir adam değil, ama sınırlarını biliyor. kendisini tanıyor, bu bir avantaj onun için. çalışkan da...
    bunlara karşı ne deseler inanırdım. ne deseler "bilmem, haklı olabilirsin" derdim, ama 40 yıl düşünsem bu kadar vizyonsuz bir adam olabileceğini aklıma getirmezdim mehmet topal'ın. kendisine çok bayıldığımdan değil, ama hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.

    transferinden sonra nasıl oynar, nasıl hareket eder, kendisini çubukluyu giyip ağzının yerini değiştirmenin dayanılmaz hafifliğine kaptırır mı bilemiyorum. ama... aklı olan yapar mı bunu arkadaş? hani senin "avrupa" idealin, nerede?
    her şeyi geçtim, gazete de mi okumaz insan. ülkedeki futbol ortamına bir bak. la liga'yı, valencia'yı bırakıp geldiğin takıma bir bak. mehmet. senin kafan mı iyi? hayır gazozuna ilaç atıp fotoğraflarını falan çektilerse, söyle müdahale edelim.
    bu adam çok değil, 2-3 yıllık bir kariyer planlaması yapmış olsaydı, bunu yapmazdı. bu kadar mı zor ardını arkasını düşünmek?
    yaşı 30 olduğunda pişmanlık yaşamak istemiyorsa bir futbolcu, 25 yaşında her şeyi bir kenara atıp paraya tamah etmemeli. yok, ille de ediyorsa, başına gelebilecek her türlü rezilliği kabullenmiş demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın