• 4922
    yazarlarının çoğunluğunun sevdiği ve toz kondurmaktan kaçındığı sporcu/yönetici/teknik direktör/vs. kimselere en ufak başarısızlıklarında pislik atma eğiliminde olan küçük hıncal uluç'ların da yer aldığı oluşum.

    şimdi lütfen, ''herkes herkesi beğenmek zorunda mı? eleştirmeyecek miyiz?'' insanları celallenmesin. benim bahsettiğim kişiler sizler değilsiniz.

    içlerinde nefret tohumları besleyip, bunları o kişinin en ufak tökezlemesinde ortaya saçan ergen sürüsünden bahsediyorum ben. nefretten kör olmuş gözleri gerçeği görmediği gibi, kendilerince haklılıklarını pekiştirmek için yazdıkları senaryolara kendileri de inanıp, saçmalıklarını yazıya döken garip insanlardan...

    unutmazlar bunlar bir de... çok sevilen bir isim ayrılmıştır takımdan mesela; bu yaratıklar onu gittiği yerde takip edip, ''ahaha, noldu düdükler, çok seviyordunuz ama adam şu maçta takılıp düşmüş, çok pis rezil olmuş eki eki!'' tarzı entrylerle mide bulandırırlar.

    neyin peşindesiniz lan? aynı renklere gönül veriyoruz burada. şu camiaya kim gelirse gelsin, kendimizce eleştiriyoruz, ama sonunda kabullenmek durumunda kalıyoruz. sonuçta dilediğimiz şey kişilerin teker teker başarılı olması değil, bu armanın mücadele ettiği her yerde en yüksekte yer alması. bu yolda bazılarını daha çok seviyoruz, belki bazılarını gerektiğinden fazla yüceltiyor, bazılarına haksızlık ediyoruz. ama en nihayetinde hepimiz, hep birlikte, kazanınca seviniyor, kaybedince üzülüyoruz. kazanınca beraber kazanıyor, kaybedince beraber kaybediyoruz.

    nedir derdiniz nefret kumkumaları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın