• 1035
    galatasaray resmi sitesinden sözleşmesi yenilendiği haberi çıkmış ardından herkes ayrılacağına emin olmuşken bile galatasaray başkanı tarafından ufak pürüzler var halledeceğiz denmiştir. taraftar ve koç salak yerine konulmuştur.

    bu arada alır abi niye almasın yani sen erceg'e arroyo'ya bonsu'ya ersin dağlı'ya hawkins'e dileniyorsun bir şey yok adam gelip gordon'u isteyince mi suç oluyor?

    ek olarak oktay mahmuti takımda uzun yıllar kalacağı için maddenin önemi yoktu ki aylardır sözleşmesinin yenilenmesi için çok uğraş verdi ancak saçma sapan olaylar çerçevesinde takımdan gönderilince efes ve kendisi için böyle bir fırsat doğdu.

    daha da ileri gidiyorum oktay hoca takımda kalsaydı avrupada bölgesinin en iyi oyuncularından velickovic önümüzdeki sezon formamızı giyebilirdi. durmuyorum hala devam ediyorum oktay hoca birkan batuk'u galatasaray'a kazandırmak için çok uğraş verdi ama gönderilince birkan oktay hocayı seçerek efes'in oyuncusu oldu.* hatta ve hatta daha ileri gidiyorum şu an bile müthiş katkı veren ve gelecekteki en iyi türk pg oyuncusu olacak kenan sipahi içinde koçun uğraşları vardı. tofaştan ayrılır ayrılmaz bizle imzalayacağı kesin gibiydi şimdi o da tofaştan ayrılırsa kesinlikle efese gidecektir. kenan-göksenin-birkan-ilkan-furkan ile lige ambargo koyacak türk rotasyonumuz olacaktı ki oktay mahmuti'nin ayrılığıyla hepsi yalan oldu. ama hala yönetime laf söylendiğinde bize sallayanlar var. bu ayrılık normal bir ayrılık değildi. malzeme alacak paramızın olmadığı zamanlardan 3 kuruşla 5 kuruşluk pasta yapmıştık. artık parayı da bulmuştuk oktay mahmuti ile. pastanın üzerine çilekleri koyacağımız zamanda gönderildi. belki bu sene şampiyon oluruz kim bilir ama şubenin kaderiyle oynandı bırakında hem yönetime iki laf ederken hem de pastayı yapan adamı savunabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın