• 156
    eskiden burada daha yetenekli futbolcular vardı. ama o çok yetenekli futbolcuların çok azı a takım seviyesine çıkabildi. çıkanların da çoğu sezon başı kampıyla kaldı. şimdi daha az yetenekli adamlar çıkıyor ama son şampiyonluğumuzun * esas oyuncularından ikisi * bu sönük jenerasyondan.

    böyle değişik bir vaziyeti var altyapımızın son yıllarda. emre çolak'ı düşünüyorum misal. o ''can''lı jenerasyonun bir parçası olsa a takım formasını üst üste 2 kere giyebilir miydi? sanmıyorum. kendisinden çok daha yetenekli volkan bekçi giyemedi misal. kendisine benzeyen ilker erbay saçını kazıttığıyla kaldı ya da. bugün ilker'in saçları daha gürse, bu galatasaray sayesinde :(

    ya bilmiyorum hacı. bu altyapı olayına bugünlerde fazla takığım. son yıllarda buradan çıkan ve üstyapıda forma bulan isimlerin çoğu sürpriz. arda turan dahil. beklenilen, en çok çıkması istenilen, en yetenekli adamların çoğu bugün burda değil. hepsi alt liglerde sürünüyor. kalanlara bakıyoruz: aydın, sabri, emre çolak..emre çolak'ı çıkarsak, ahım şahım yeteneği olmayan, hatta net olarak yeteneksiz isimler.

    son yıllarda böyle değişik bir tarafı var altyapımızın. 'gelecek' dediğin adamlar bir türlü gelmiyor. gelemiyor. başkaları geliyor yerlerine. bugün mesela en çok gelecek vadeden, en çok heyecanlandıran isim berk değil mi? işte o berk dört sene sonra bayrampaşaspor'da. berk'in yanındaki zayıf hasan var ya, kimsenin bilmediği. işte o ''hangi hasan, sana basan :('' şakalarının yapıldığı, zaman zaman üzerine gidilen, örselenen o esmer çocuk da dört sene sonra a takımda. yaz kenara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın