• 554
    melih şabanoğlu'nun konuyla ilgili analizi...

    0. arena - 2006'daki protokolü biliyorduk. bütün bürokratların ve siyasilerin referans gösterdiği sözleşmeyi bugün elde ettim ve okudum.

    1. hemen şunu söyleyeyim ki galatasaray'ın izni olmadan kimse, buna siyasiler de dahil hukuken hiçbir takıma veremez arena'yı.

    2. arena konusunda galatasaray'ın yaşadığı iki temel sıkıntı var. ilki yollar. burada maalesef siyasi iradeye muhtaç durumuna sokuluyor.

    3. ikinci temel sıkıntı ise galatasaray'ın stadın üstünü kapatmak yükümlülüğünü henüz yerine getirmemiş olması. bunun ağır bir tazminatı var.

    4. tüm bürokratlar ve siyasiler galatasaray'ın bu iki sıkıntısından yararlanmak istiyorlar. kanımca bunu aşmanın yolu var.

    5. yolların yapılması konusunda galatasaray'ın taraftar baskısını bir siyasi baskıya dönüştürmesi lazım. (sözüm elbette ua'ya.)

    6. stadın üstünün kapatılması ise kulübe bağlı. bu süreçte yaşanacak sıkıntıları göğüslemek mümkün.

    7. son söz. statta başka bir kulübün oynamasının yolu genel kurul'dan geçiyor. yönetimin siyasi baskıya direnmesinin yolu buradan geçiyor.

    8. yönetimin yarınki toplantıda "söz genel kurulundur" demesi yeterli. genel kurul asla ve asla "evet" kararı vermez beşiktaş için..
App Store'dan indirin Google Play'den alın