• 551
    bir kac acidan incelenmesi gereken olay.

    besiktas acisindan:
    -besiktas kulubu kendi stadini yaptiramaz. 600 milyon borcu olan, uefa tarafindan ekonomik durumu sebebiyle organizasyon disi birakilmis bir kulup 200-300 milyon lira cikarip bir stad yap-ti-ra-maz.
    -hadi diyelim ki nevzat demir tesislerinin altinda gomu varmis, daha ortada bir plan veya proje yokken bizden stadimizi gecici sure kullanmak istemeleri epey sacma.
    -besiktas'in izleyebilecegi tek yol galatasaray'in da yapmis oldugu gibi eldeki araziden vazgecip devletin daha ucra bir arazide yapacagi bir stada yerlesmek olabilir.
    -su anda boyle bile bir planlari da yokken bizden stadimizi gecici kullanmak istemeleri sacmadan da sacma.

    galatasaray acisindan:
    -stadin devri henuz yapilmis degil. su durumda kanunen durum nedir belli degil, her kafadan bir ses cikiyor.
    -devir yapilmamisken hafriyati yapilmamis ali sami yen arazisini geri almamiz mumkun mu, buraya kendi imkanlarimizla bir stad yapabilir miyiz bunlari konusmaliyiz sanirim.
    -eger kendi imkanlarimizla mecidiyekoy arazisine bir stad yapmak bizim icin kanunlarca mumkunse su sartlar altinda hic dusunmeden buna baslamaliyiz.
    -bu mumkun degilse su an maclarimizi oynadigimiz stadyum hakkindaki durum baskan yardimcisi veya yoneticiler degil, bizzat baskanimiz tarafindan taraftara bildirilmelidir. bu taraftar bu kadar basiretsizligi haketmiyor.

    serefli devlet acisindan:
    -eger stadlar devletin maliysa ve besiktas bizim stadimizda oynayacaksa biz de kendi stadimizdan vazgecip inonu'ye gecebilir miyiz? nitekim inonu denize nazir bir stad, hem de orayi yeniden yaptirma gibi bir izin varsa biz belesci besiktas'in aksine kendi imkanlarimizla bu kez orayi yaptirabiliriz. hem onlar yeni stad sahibi olur hem de bizim deniz manzarali stadimiz olur.
    -basbakan'in stad ustunde nasil bir karar hakki vardir ki besiktas tt arena'da oynayacak seklinde bir fetva seklinde aciklama yapar.
    -peki ya suat kilic kimdir, bu kisiler kendilerini ne sanmaktadir ki 30 milyon destekcisi olan, ulkeye avrupa sampiyonluklari kazandirmis tek futbol kulubunu, 107 yasindaki devasa bir camiayi emir kulu olarak gorur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın