• 102
    bu formalar konusunda yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünüyorum. öncelikle sızan iki formayı gayet iyi onu söyleyeyim.

    beyaz forma

    beyaz forma hong kong milli takımı ile aynı tasarıma sahip. nike'in milli takımların hepsine ayrı ayrı forma tasarımı yaptığını biliyoruz. yani nike bir milli takıma yaptığı tasarımın sadece renklerini değiştirerek bize sunmuş. ama şöyle bir durum da olabilir. bizim formalar aralık tarihinde hazırdı. ve biz elit kategorideyiz, nike bu tasarımı ilk olarak bize yapmış olabilir. bizden hong kong'a uyarlamış olabilirlar ama bu düşük ihtimal. ama ben bu formanın gayet sade ve şık olduğunu düşünüyorum. ayrıca hong kong milli takımı formasında t-bant yok gibi görünüyor, bizimkilerde olacak.

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/...655_1330410543_o.jpg

    şu formada t-bant yok ama futbolcularda olacak.

    http://1.bp.blogspot.com/...lYaueMkI/s1600/9.jpg

    parçalı forma

    parçalı forma fransa milli takımı forması ile aynı kalıba sahip. ancak şöyle bir durum var. yani "hani elittik? bu ne böyle fransa forması giyiyoruz" diyenler falan var, olacaktır da. ama olay şu, normalde elit kategoride olan bir takımın özel tasarım forması o sezon başka bir takım tarafından kullanılmaz. aynısı kullanılmıyor yani, ertesi senelerde kategoriye ekleniyor ve elit olmayan takımlar kullanıyor. trabzonspor mesela..

    ama nike fransanın kalıbını kullanarak sırf bizim için aynı kalıpta parçalı forma üretti. ben bunu çok güzel ve olumlu buldum. yani sızan parçalı bu parçalı olacaksa bizden başka bir takımda bu sezon şu tasarımın aynısını görmemiz çok zor. ayrıca forma futbolcuların üzerine yapışıyor ve çok güzel duruyor. geçen sezon olduğu gibi geniş değil.

    http://2.bp.blogspot.com/...lW0XfU524/s400/8.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın