• 4911
    bugünlerde bana, taraftarlıktan çıkıp yöneticiliğe soyunmuş birçok yazarı bünyesinde barındırdığını göstermiş sözlüktür.

    bu kulübün çeşitli şubelerine kimler gelip gitti, sonuçta geriye kalan hep galatasaray oldu. sevdamız hiç azaldı mı? ya da bitme noktasına mı geldi? gelebilir mi? bugün oktay mahmudi yerine ergin ataman geldiği için köpürenler, bu kulübün en zor zamanında elini taşın altına sokmuş başkan* ve yönetimine ayıp ediyorlar. takımın başına getirilmesi düşünülen insan* sizin benim gibi galatasaraylı değil mi? neuchatel maçını yerinde seyretmiş biri değil mi? bu kulübe karınca kararınca destek olabilmek için, kuvvetle muhtemel yönetime sallayanların birçoğunun kullanmadığı gs bonus kart kullanıyor mu kullanmıyor mu? 2011-2012 sezonunda çalıştırdığı beşiktaş milangaz* sırasıyla fenerbahçe ülker, galatasaray medical park ve anadolu efes gibi 3 euroleague takımını sahadan silip şampiyon olmadı mı? nedir bu öfke? nedir bu kaos yaratma çabası?

    unutmayalım ki arkadaşlar, bizler galatasaray 'taraftarıyız'. yapmamız gereken yegane şey ne şekilde olursa olsun bu kulübün arkasında durmak ve olabildiğince destek olmaktır. çünkü aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın