• 171
    ergin ataman: iyi bir koctur, basari odaklidir. basariyi getirecek en iyi sistem ve oyuncular kimse onlarla calismak ister. (butcesi cercevesinde) o kadar da buyuk boylu degil belki ama futbolda mourinho neyse, ergin ataman da odur. karakterleri ve egolari benzer.

    oktay mahmuti: iyi bir koctur, sistem odaklidir. basariyi en iyi yapilanmanin getirecegine inanir, her daim sistemine uygun oyuncularla calismak ister(buyuk isim olmasi onemli degildir.), sisteminden odun vermez. iddaali konusuyorum, guardiola neyse oktay mahmuti de odur. karakterleri de, oyunlara bakis acilari da, profesyonellikleri de, egolari birbirine cok benzer.

    galatasaray yonetimleri: ne barca ne madrid yonetimidir, oyle icten pazarliklidir ki adi konamaz. hayaller aleminden cikalim, bu yonetimlerle uzun vadeli plan yapilmaz. spordan anlamayan adamlarla yapi, sistem konusulmaz, onemi anlatilamaz. anlamazlar. biz de cok anlamiyoruz da, spor adamlarina guveniyoruz. daha dune kadar bi basarisi olmayan, lise defteri basketbol takimi olan takim euroleague'de top 8 kaciran ve yari finalde bjk disinda herhangi bir takimla eslesse supurecek takim halini aliyor. gerisi klise, herkesin dedigi seyler...

    bu sozlukte mourinho fanlarinin sayisi, guardiola fanlarindan fazla bu yuzden seveceksiniz demeyecegim. bu sozlukte galatasaray taraftarlarinin sayisi, herhangi bir seyin/kimsenin sempatizan sayisindan fazla. bu sozlukteki galatasaray taraftarlari galatasaray'i basariya goturecek her yapinin yaninda olup, kostek olmamak zorunda. bu kadar acik ve net.

    ergin ataman pic bi tip olabilir, egosu muthis yuksek olabilir, ama galatasaray bonus kullanacak kadar da galatasarayli bir adam. oly, pana, kazan varken eurocup'a gelen adam. butcesiyle en iyi kadroyu kurup galatasaray'i basarili yapmak icin sonuna kadar cabalayacak olan adam. tezahurat yapmasaniz, yapmasak bile, yuhlamamak goreviniz, gorevimiz.

    oktay hoca'ya, galatasarayli olmayip da bu kadar aslan yurekli, karakterli olan bu adama yapilanlar icin cok tesekkurler unal aysal. oktay hoca'nın gönderilmesinin nedeni geçmiş yönetimin adamı olmasıdır. her iktidar gibi, ünal aysal ve ekibi de kendi adamlarını yerleştirmek istedi kadrolara. bu yüzdendir ki ergin ataman şampiyon olamasa bile takımda kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın