• 5580
    an itibariyle turkiye ligleri icin yeterli ancak sampiyonlar ligi icin yetersiz kadroya sahip futbol takimi. gecen sene oynanan "muhtesem futbol" ile rahat 85-90 gol atmasi gerekirken 69 gol atmis bir takimdir. bunun sebebi de forvet hattinin zaman zaman yasadigi istikrarsizlik ve forvetlere top tasiyan kanat oyuncularinin yetersizligidir.

    kaleciler :

    tartismasiz dunyanin en iyi kalecilerinden birinin kalemizde olmasi ve formunu yukseltip muslera ile kanka gibi takilan ufuk sayesinde her kulvarda rahat edecegimiz tek kisim.

    defans :

    gecen senenin en az gol yiyen takimin defansi olmasina ragmen, semih'in hala tecrubeye ihtiyaci var. ujfa ise yasi itibariyle oldukca yavas bir defans oyuncusu. eboue'yi zaten konusmaya gerek yok ancak gecen seneden gözume ilisen, kendisinin zaman zaman oyunu savsaklamasidir. sol bekimiz hakan balta yeterince tecrubeye sahip turnuva futbolcusudur dolayisiyla defansif anlamda pek sikinti yasamayacak olmasina ragmen ofansif anlamda yetersizdir. elimizde malesef dany'den baska guvenilir defans oyuncusu yok. defansif anlamda en az bir yerli futbolcu daha kadroya katilmalidir. bu bölge icin en iyi adaylar; ömer toprak ve serdar aziz.

    orta saha:

    melo ve selcuk ikilisi gercekten muhtesem bir sinerji yakaladilar. melo'nun takimda kalmasi mutlak ve mutlak sarttir. aksi durumda yerine kimi alirsak alalim yine de kendisini arayacagimizi dusunuyorum. malesef bu iki ust duzey oyuncunun seviyesine yaklasabilecek sadece engin baytar var. onun disinda hicbir orta saha oyuncumuz sampiyonlar ligi seviyesinde degil. bu bölgeye en az 2 yerli ve 2 yabanci futbolcu transfer edilmeli. kanatlara alinacak yabanci futbolculardan birinin forvet özelliginin de olmasi sart.

    forvet :

    terim'in de gözunden dusen istikrarsiz baros'un yerine parasi neyse verilip tabiri yerindeyse "gol makinesi" gibi bir forvet alinmali. elmander elbette cok kaliteli bir futbolcu ancak dönem dönem girdigi "gol orucu" ve bitiriciligindeki eksiklikler nedeniyle tek basina takimin forvet yukunu cekecek bir oyuncu degil. necati de turkiye ligi icin ideal ancak sampiyonlar ligi'nde gercek bir forvete ihtiyacimiz olacak. gelecek olan umut bulut ise elmander tarzi bir futbolcu. kendisini elmander ile oynatmak ne kadar iyi bir fikir olur bunu önumuzdeki maclarda görecegiz. koca bir sezonu rahat göturebilmek icin en az 4 forvete ihtiyacimiz var. elmander, umut ve necati ile bu sayi zaten 3. geriye 1 adet nokta atisi ve cok kaliteli bir forvet alinmali.

    muslera
    eboue - ujfa - ömer - balta
    hamit - selcuk - melo - ????
    elmander - ????
App Store'dan indirin Google Play'den alın