• 995
    gidişi üzerinden yönetime sallayan ve müstakbel koçlara da "aman şampiyon olun ha galatasaray yönetimi biletinizi keser falan" gibi öğütler veren taraftarlar sayesinde kendise olan nötr duruşum gitgide nefrete yol almakta. bir önünüzü görün be arkadaş, hep geriye hep geriye! gitti işte adam buraya bir defa da yazsan milyon kere de yazsan geri gelmeyecek bu yüzden yönetime, ona buna gönül koymak gibi bir salaklık da yapmayın.

    ayrıca kendisinin şampiyon yapamadığı için değil sözleşme konusundaki pürüzlere artı olarak küfür olayını görüyorum. ünal aysal ve ekibi bir yöneticiyi şampiyon yapamayınca yollayacak klasik türk kafasındaki adamlar değiller.

    http://www.haberform.com/...-aysal-tr-102214.htm

    - oktay mahmuti niçin ayrıldı galatasaray’dan?
    - bu sezon sonu anlaşması bitti. kendisiyle direktörlük konusunda anlaşacaktık. yani artık koç olmayacaktı. ama sonra biz de koç olmasını istedik, kendisine de buna sıcak baktı. yeniden oturduk konuştuk anlaşamadık.
    - bu konuda bir küfür iddiası vardı.
    - maalesef var, evet. ama konuyu unutalım derim o kadar.

    şampiyon yapamadığı için gönderdiler diyenlere gelsin bu haber de, şampiyonluğu kaçırdığımız halde görüşmeler yapılmıştı ama anlaşılamadı tabii ki bunda küfrün de etkisi var.

    edit: peki başkana değil yönetime küfür etmiş olsun meşru bir hareket mi? oktay mahmuti kim ki galatasaray yönetimine küfür edebilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın