• 131
    kesinlikle takımımızın yeni koçu olacağı için söylemiyorum ancak; şu koyduk mu molası olayı çok yanlış anlaşılmıştır. nitekim kendisi olası bir play-off eşleşmesindeki saha avantajı için o molayı her koç gibi almıştır. aynı molayı oktay mahmuti de 11/12 sezonu içerdeki beşiktaş maçında almıştı yani. he, planlar tutmadı ve biz direkt normal sezonu lideri olup saha avantajını elde ettik. ancak yapılan olayda artniyet sezmiyorum ben.

    ergin ataman'ı kişilik olarak ben de sevmem fakat iş saha içine geldiğinde kendisi öyle ya da böyle başarılı bir koçtur. bu sezon aldığı 3 kupa da buna kanıttır. kendisinin başarılı olmak için izlediği yol farklı olabilir fakat, bu onun başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

    maalesef oktay hocayla yollar ayrıldı ve obradovic - ivkovic ikilisi olmayacağına göre benim yeni koçta aradığım iki özellik; galatasaraylılık ve kariyerdi. ergin ataman da ermen kunter de bu kriterlere uyuyordu; ergin hoca oldu.

    taraftarla arası sudan sebeplerle bozuk ve belli ki hiçbir zaman da oktay hoca veya cem hoca mertebesine ulaşamayacak bizde; fakat bundan sonra kendisine başarı dilemek en büyük görevimiz.

    oktay mahmuti'nin kovulmasından* sonra kendisi belki de avrupa'da en başarılı 3 koç arasına girdiği bir sezonun ardından bizde ateşten gömlek giyecek. ama kendisi bunu bilerek geliyor bize, umarım önceden planını programını yapmıştır.

    özetle, hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın