• 501
    gerçekten bu aralar ne şike soruşturması, ne de transferler; en çok takıldığım konu bu ortak kullanım meselesi. aşağıdaki haberde de görüldüğü gibi beşiktaşlı yöneticiler "anlayış beklediklerini" söylemeye başlamışlar.

    http://www.hurriyet.com.tr/.../futbol/20799998.asp

    bizler olimpiyat stadında takımımızı desteklerken, hiç kimseye yalakalık yapmadan , kimseden baskı ile birşey istemezken nerdeydiniz acaba? otobüs terminalinde anlayış mı bekliyordunuz? olimpiyat stadında gidip o soğukta ,o rüzgarda takımını destekleyen biz taraftarlar biliriz ne çektiğimizi. soğuktan titreyerek nasıl tezahürat yaparak ısınmaya çalıştığımızı asla unutmam. ayrıca ev sahibi avantajı olmadan tüm sezonu oynamaya çalışan teknik heyetimiz ve oyuncularımız bilir neler çektiğimizi.

    gerçekten bu ortak kullanım meselesini sindiremiyorum sözlük. eminim hiç bir galatasaraylı da istemiyordur. ve çok iyi biliyorum ki bu iş olacaksa da siyasi baskı yüzünden olacaktır. gerçekten öyle olursa siyasi baskı yapana da , yaptırana da , bu işin içinde payı olan herkese de yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın