• 87
    “wild card” ne demek bizim guzel turkcemizde, vahsi olan, kurallar harici verilen, haketmek icin carpici bir mucadelenin verilmesi gerektigi.

    o kart parkede alinsaydi, son topa kadar isirirdik ucundan, tribunde alinsaydi uzerine tartisilmazdi bile, galatasaray taraftarinin yarattigi korku yeterdi, yok semboller yarissaydi, aslan bu alemin yegane kraliydi, fakat o kart icin yonetimler yarismasi gerekmekteydi.

    sahi aslan degil miyiz biz, cikip kukremesi gereken,
    sadece cska macinda actigimiz pankarti gonderseydiniz basvuru niyetine, yine biz alirdik o karti yahu..

    hayir, sorun degil, yine biz degil miydik, sokakta oynasin kaldirimda destekleriz diyen elaleme karsi yalniz kaldigimizda, veyahut konu basketbol oldugunda ‘challenge’ maclarina bile ozel hazirlik icinde hissiyat koyan.

    fakat bu durum baska, goz gore gore kucuk olsun bizim olsun mantigindaki 3-5 “abi”nin keyfi yerine gelecek diye, kimsenin galatasaray’in hakki olani istemesi icin mucadele etmeme hakki yok.

    eurolig bizim gibi deplasman mi gordu ulan !

    sirketlerin gibi mi yonetmek istiyorsun unal aysal, profesyonel bir sekilde, amenna, cek al ama bakalim enerji sirketinin basindaki ceo’yu, 6 ay da yerine kimseyi atama. ihalelere katilamasin sonra o sirket, rakipleri isleri toplarken, sirketin de biriktirdigi nallari saysin.

    olmaz ama degil mi..

    gerci calinan minareye kilif cok malum, hem o havada yaratildi, kimse galatasaray’dan buyuk degil, oktay mahmuti gider baskasi gelir diyerekten, ama unutmayin ki, biz herkes gittiginde kalan galatasarayliyiz diyenler, o bos salona kosan bir avuc arma sevdalisi olacak yine, yasanan herseyin ic yuzunu bilen.

    deneyin sayin yonetenlerimiz, elinizden geleni ardiniza koymayin,
    ama biz de hatirlatalim, israrla tekrarlayalim ki,
    sizlerin gucu buyuk galatasaray’i kucultmeye yetmeyecek..

    egolarinizi da alip gittiginizde, merak etmeyin, biz yine kaliyor olacagiz;
    galatasaray ulan !
App Store'dan indirin Google Play'den alın