resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1970
    kendisi hakkında flaş bir gelişme yaşanmadığı için beklemede kalmamız gereken oyuncuymuş. olur da kendisi gelirse burada coşar beklentiler, tahminler, analizler yaparız. gelmezse de ünal aysal'a, fatih terim'e, yönetime sallarız. çünkü bizim üstümüze düşen bu. yani tek ihtimal var bekleyeceğiz, sonunda da ya sevineceğiz, ya üzüleceğiz.

    oktay mahmuti konusunda da öyleydi. sanırım bugün menejerinin açıklamalarıyla biraz üzüldük :( ama yapabileceğimiz başka birşey yok :(

    ironiyi yarıda kesiyorum, üzgünüm. fakat üstümüze düşenin bunlardan fazlası olduğunu düşünüyorum. felipe melo bu takımın başarısını etkileyen kilit isimlerden biri ve transferi için tek pürüz sercan yıldırım gibi yiğit gökoğlan gibi oyunculara saçtığımız ücretlerle çözülebilecek miktarda. taraftar olarak başta sosyal medya olmak üzere yöneticilere sesimizi duyurabileceğimiz her noktayı kullanmamız lazım. galatarasaray yöneticisi sözlük gibi taraftarın sesini duyabileceği yerlere baktığında en üstte; ''demba ba(34), aissaidi(88)'' yazıları yerine ''felipe melo(126), oktay mahmuti(185)'' gibi tepkilerin net anlaşabileceği başlık ve rakamlarla karşılaşmalı. tepkimizi göstereceğimiz tek yöntem imza kampanyası değil.

    elbette ki felipe melo yerine ondan daha faydalı olabileceğini düşündüğümüz bastian schweinsteiger* gündemimizdeyse bunu da değerlendireceğiz, bunlara da yazacağız. ama görüldüğü gibi ortada bir alternatif yok ve melo transferinin sonu kötüye doğru gidiyor. artık taraftar olarak bekle-gör tavrımızı değiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

    (bkz: abdul kader keita) - (bkz: serdar özkan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın