• 905
    sözlükte dışardan gelen kirli bilgiler ile savunulan yada yerilen koç. yönetimin kendisi hakkında en uygun tasarrufu göstereceği konusunda ümidi olmayan taraftarların "bırakma bizi" dediği, yapmadığı transferler ve idare edemediği yıldızlar yüzünden de diğer taraftarların da "yolun açık olsun" dediği bir koçtur. ceo'luğu konuşulurken olayların bu hale gelmesi sanırım iplerin koptuğunu gösteriyor...

    kendisinin en büyük eksisi (ki bence diğer konuşulan sorunlar hakan üstünberk gibi bir şube sorumlusu ile rahat rahat kapanır) yıldızlarla olan iletişimsizliği, onlardan gerekli verimi alamamasıdır. hatta hatta onları transfer etmemesidir. ve maalesef düşük kalibreli yugoslavları peş peşe takıma doldurmasıdır. bence bu konuşulması gereken bir gerçektir.

    beni yerecek arkadaşlara peşinen söylüyorum, önce okuyun, sonra düşünün, aynı tarafta olduğumuzu bi hayal edin ve sonra da kimsenin yarı tanrı, aziz, peygamber olmadığını düşünün. eleştiren herkese tabelacı, nankör, vefasız vb... gibi sıfatlar da yakıştırmayın. böyle yapmayın ki insanlar çıkıp görüşlerini açıklasınlar. böyle yapmayın ki burasının galatasaray için olduğunu kişilerin yarın gideceğini ama bu camianın ömür boyu kalacağını kimse unutmasın.

    rahatsız olduğum bir noktayı da bu vesileyle dile getirmek isterim o da; aynı fikirde olma zorunluluğumuz yok, hepimiz hayatın farklı nüanslarından beslenip sevdamızı haykırıyoruz. burada herkes galatasaraylı, kullandığımız dil ve usluba dikkat edelim ki ( ben dahil, hatam olmuştur) kimseyi fikirlerini yazdığı için itin götüne sokmayalım, hakaret etmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın