• 5563
    şampiyonlar liginde bu sene ''kesin'' başarı için değil*, ligi uzun yıllar domine edip şampiyonlar liginde istikrar kazanıp bununla beraber başarı kazanmak için kuruluyor kadrosu.

    dany transferine hangi pencereden baktığımıza bağlı. lig için çok iyi alternatif ancak yabancı olması sıkıntılı. şampiyonlar liginde dany demeyin puyolu ferdinandı ve avrupada parlayan genç yıldız stoperleri alamayacağımızı biliyoruz. apoel'de yıldız mı vardı. önemli olan takımın bütünü. bütün transferler tamamlandığında değerlendirme yapmak daha mantıklı.

    geçen sezon transfer dönemi bittiğinde riera'dan cacık olmayacağını, defansın allah'a emanet olduğunu ve yaratıcı oyuncu eksikliği olacağını düşünüyordum. semih defansı kapattı. belirli maçlar dışında yaratıcı oyuncu eksikliğini hissetmedik. mücadelemizle bu açığı kapamaya çalıştık. riera'dan cacık olmasa da takım idare etti. bütün halinde bu seneki transferler değerlendirildiğinde çok daha sağlıklı yorumlar yapılmış olacak. çünkü kadroya bu yazdan itibaren katılacak her adam için belirli planlar var. bu yaz 1-2 sezon idare edecek yani bir anlamda ujfalusi tarzı en fazla 1 adam alırız. geri kalan adamlar bildiğin geleceğin kadrosunu oluşturacak.

    tanım: 2011-2012 sezonunda ki vasat üstü kadrosundaki eksikleri minimuma indirip 2012-2013 sezonunu da fatih terim önderliğinde şampiyon bitirecek takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın