resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1938
    kendisinin her sartta alinmasini isteyen taraftarlar arasinda cikinti durumuna dustugum futbolcudur. evet cikintiyim arkadas o zaman.

    melo transferi %100 galatasarayin menfaatinedir de ne demek? hangi sartlarda arkadasim? 20 milyon euro versek bile mi? boyle ucu acik cumleler kurmayin.

    bundan sonra da hangi mesajinizin icinde espri oldugunu belirtin de anlayalim madem espri icin yaziyorsunuz. yazi diliyle zor anlasiliyor zira esprileriniz. '15-20 milyon euro versek bulamayiz boylesini' diyen adamlarin ya espri anlayisi cok farkli bana gore ya da gercekten ciddi.

    biz miyiz simdi negatiflik yayan? 'aman melo alinmadi halen, bu ne kötü yonetim, ne ise yararsiniz.' diyip ahlar vahlar edenler mi yoksa? yonetimi 1-2 milyon euronun hesabini yapmakla suclayanlar mi yoksa? elbette yapacak yonetim bunlarin hesabini. elbette en ucuza almaya calisacak. bu kadar mi sokaga atilacak paramiz cok bizim? istiyorsunuz ki adam ne isterse, juve ne isterse verelim. yok oyle bir dunya beyler. kusura bakmayin. 'bu ne basicam parayi, alicam fistigi, vurucam kirbaci'ciliktir.

    hadi simdi bu entryden de melonun alinmamasi gerektigi anlamini cikarin. oyle ya.. neydik biz? cikinti. cok dogru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın