resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1935
    taraftarimizi sacmalattiran futbolcudur. sezon boyu bilhassa istatistik anlaminda cok iyi isler yapmis, selcukla birlikte cok iyi bir ikili olmustur. sezonun ortasinda baya düsüs yasamistir. uzunca bir sure ben kendisini en cok kosanlar listesinde gormemistim sezon ortasinda. lakayit hareketleri ve sonucunda gelen top kayiplari da cabasi. arti en son eklenen riera kavgasi falan fisman. he ama dedigim gibi totalde baktigimizda oldukca iyi oyuncudur. elbette ki kalmasi gerekir. iyi oyuncu olmasini gectim kendisi yerine baskasini (melodan biraz daha iyi olsa bile) almak duzene comak sokmak olacaktir.

    ama sagolsun renktaslarimiz yine isin bokunu cikariyorlar kendisi ile ilgili. birisi demis gerekirse riva komple satilsin melo icin. yok artik. hic mi sayginiz yok bu kulubun gelenegine, degerlerine, parasina. riva bu kulubun can damarlarindan biridir. yapmayin etmeyin. bir oyuncu icin ettiginiz lafa bakin.

    digeri demis 15-20 milyon euroya bile bulunmaz bir melo. yuh artik. guzel kardesim sen ya sayi saymayi bilmiyorsun ya dayak yememissin (mecazi anlamda). 15-20 milyon euro ne demek? kusura bakmayin ama bu paraya avrupadan 5 tane melo bulunur. hatta melodan iyileri.

    bir digeri demis lassana diarra gelsin istemem yerine. haydaa. kardesim eyvallah. bisey demiyorum ben de. melo cok iyi oyuncu. ama bahsettigimiz adam diarra. dunya capinda oyuncu. realde halen ciddi sureler aliyor. cok kaliteli adam. gelse afedersin ama sikertir ortaligi. melodan da fazla sikertir. canavar herif. siz izlemediniz sanirim lassi hic?

    velhasil isin bokunu cikariyoruz yine. melonun ederi 7-8 milyon eurodur. hadi olsun 9 milyon. ustune cikilmamali. biraz daha mantikli bakarsak su transfer islerine daha guzel olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın