• 22
    arkadaş en büyük eşşeklikmiş kombinesizlik. ben bu sezon bunu gördüm.

    bu sezona kadar kapalı alt kombinesi ile yaşayıp gidiyordum. bu sezon başında kapalı alt ta revizyon filan denince içim bi "cız" etti. ulan bu işte bi bokluk çıkacak ama en fazla biraz süslerler, fiyatı da biraz kaskallarlar idare eder gideriz diye düşünürken ilk maçta gördümki koltukları büyütüp ayakta maç seyretmemizi engellemişler. hadi devrettik başka bir elemana. aklıma tüküreyim. koca sezonu başta karaborsacılar olmak üzere onun bunun kıçını öperek geçirdim.

    bir daha mı!! tövbeeee!!!!!

    hem ben seviyorum mecidiyeköydeki gecekondumu, seyrantepedeki apartmana taşınınca görücez bakalım. o bedava kombine ve bedava biletler ile kapalıda tafra yapan grubu. hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. ne komşuluk kalacak, ne taraftarlık ne de dostluk. herkes ahhh ahhh ali sami yen diye inleyecek. nah buraya yazıyorum görürüsünüz.

    numaralı ile kapalıyı komple büyük koltuk yapıp insanların ayakta maç seyretmesini engelliyecekler. bir kalacak kale arkaları. bedava kombineler ile bedava biletleri buralardan dağıtacaklar.

    siz uymayın ona buna. gidip alın kombinenizi peşin peşin. bu son zevkli günlerimiz. kombineye vereceğiniz para dört maçta karaborsacılara ödeyeceğiniz para kadardır. gerisi size avantaya gelir zaten.

App Store'dan indirin Google Play'den alın