• 837
    galatasaray yönetimi, "kadın basketbol takımını ceyhun yıldızoğlu ruhsuzundan kurtarın kulübe oktay mahmuti-fatih terim-sedat incesu gibi insanlar yakışır ceyhun yakışmıyor" lafını çok yanlış anlamış , kadın basket takımının koç kalitesini artıracaklarına erkek basket takımının koçunun kalitesini düşürüp dengeyi öyle sağlamayı düşünüyorlar sanırım.

    ayrılma dedikoduları her geçen gün daha da can sıkıcı noktalara geliyor, yerine düşünülen ismin nazarımda hiçbir önemi yok, oktay mahmuti'den daha iyi koçmuş ya da daha az para alacakmış umrumda değil, oktay mahmuti'yi bu şekilde galatasaray'dan ayıran yönetime kızgınlığım asla geçmeyecek. fatih terim'in geçen sezon başında istifa noktasına geldiği herkesçe biliniyor, fatih terim her türlü ayıbı sineye çeker, galatasaray sevgisi ağır basar, konuşmaz ya da sabreder ama oktay mahmuti'den de aynı şeyi yapmasını bekleyenler mahmuti ayrılırsa görecekleri tepkiyle basket maçına gidemez hale gelirler. önce sözleşme uzatıldı deyip sonra sözleşme bedelini fazla bulup hocayı kaçırmak, adamla el sıkışmış bunu da kamuoyuna söylemişken başka hoca aramak, diğer hocaları yoklamak zavallılıktır.
    eğer ki oktay hoca bu kulüpten bu şekilde ayrılırsa bunun tüm sorumluluğu yönetimin üzerine kalacak, tek sorumlu yönetim olacak. umarım oktay hoca'yla ipler tamamen kopmadan bir çare bulunur yoksa bu ayrılık herkesi çok üzecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın