• 1345
    şubedeki sıkıntılı durumu ve erman kunter dedikodusunu mehmet ayan yazmış:

    --- alıntı ---

    erman kunter... kendisine 3 büyük teklif var! bu tekliflerin arasında şu an galatasaray yok. kendisini isteyen güçlü bir lise* kanadı var...

    ancak erman kunter'e tekliflerin biri fransa milli takımı'ndan, biri güçlü bir fransa takımından, biri de real madrid'den. kesin olan bir şey erman kunter'in chole takımı ile yola kesin devam etmeyeceği.. hocanın sözleşmesi bu haftasonu bitiyor. hoca opsiyon kullanmayacak.

    oktay mahmuti hocaya da real madrid'den teklif var. ne mutlu bize ki real gibi bir güç iki 'bizim' hocaya kancayı takmış durumda!

    oktay hoca ile galatasaray'ın arası bilindiği gibi sıkıntılı.yazılan çizilenlerin gerçekle ilgisi tabii var. meselenin para kısmını anlatayım:

    oktay hoca galatasaray'dan net yıllık 650 bin dolar artı maç başı bir miktar alıyor. istediği ise 800 bin eurodan 4 yıllık garanti kontrat!

    hocanın ücret arttırımına yönetim sıcak bakıyor. ancak makas büyük. galatasaray'da, "hiç olmazsa bu yıl bir euroleague göreydik" diyenler de haklı... oktay hocanını 'ben geldiğimde 300 kişi vardı, şube canlandı 10 bine oynuyoruz" argümanı da..

    yönetim ergin ataman başta olmak üzere muadil hoca kıyaslamalarına gidiyor. oktay hoca kendi bütçesi kadar tranfsfer bütçesini de önemsiyor. sıkıntı var ve aşılması kolay değil!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın