• 5557
    uefa'nın türkiye'ye vereceği cezayı beklemeden zenginleştirilmesi için gereken adımlar atılmalıdır. uefa bizi avrupa'dan men edecek bile olsa kendi ligimizde oynayacağız. galatasaray yönetimi süper lig şampiyonluğundan elde edilecek geliri küçük mü görüyor ? takımımız 5 senedir şl'ye gidemeden, bütçesine şl'den elde edilen gelir hanesi koyamadan bilanço hazırlıyor. bu sene takımın yarışın içinde kalması ile elde edilen bilet, lisanslı ürün satışı kazanılan şampiyonlukla yayın ihalesi ve sponsor gelirleriyle gayet pozitif bir rakam ortaya çıktı.

    ama şampiyonlukta bu takımın 14-15 oyuncusu rol oynadı, 2011-12 sezonunun ilk 11'ini herkes maçtan önce biliyordu hatta oyuncu değişikliğinde kim girer çıkar dahil tahmin edilebilirdi.*** allahtan kadromuz dar olmasına rağmen bir sakatlık, kart cezası yaşamadık yoksa çıkanın yerine gelecek kişinin o mevkiyi dolduramayacağı çok belliydi. alternatifi olmayan as oyuncular ve onları zorlayamayan, yetersiz yedeklerimizle kazaya uğramadan şampiyon olduk.

    2011-12 sezonu içinde yaptığımız değerlendirmeleri unutmayalım, yine eski hatalarımıza düşüp elimizde şampiyon bir takım var birkaç takviye yeterli olur demek büyük hata olur. (bkz: #876822) (bkz: #910702) (bkz: #910980)

    son sezonlarda yapılan kağıt üzerinde maliyeti düşük görünen ama katkısı yok denecek kadar az olan futbolcu transferleri bu takımdan uzak dursun ödenilen bonservis bedelleriyle yekta kurtuluş 3.75m euro, yiğit gökoğlan 2.5 milyon euro, albert riera 3m euro, sercan yıldırım 3m euro, bogdan stancu 5m euro, juan pablo pino 3m euro toplamda 20.25 milyon euro ediyorlar. kaç kişi geleceğin kadrosunu kurarken bu oyuncuları ilk 11'ine ya da yedeklerine yazabiliyor acaba. eğer yazan varsa bir sorun var demektir çünkü bu oyuncuları ya takımda düşünmedik kiraladık ya da tembellik ve kalitesizlikten kadroya giremediler.(u: yekta sakattı onu ayırıyorum ama kaliteli yerli de denemez engin baytar var orada)

    hal böyle iken felipe melo, hamit altıntop gibi oyuncularla iç huzur bozulmasın diye indirim pazarlıkları yapılıyor.* iç huzuru bozan felipe melo'nun aldığı mı albert riera'nın aldığı mı ? (bkz: felipe melo ve albert riera'nın kavga etmesi)

    ceza gelir veya gelmez bu bizim kuvvetlendirilmesi gereken bir takımımız olduğu gerçeğini değiştirmez. yönetim ve teknik heyete önümüzdeki süreçte başarılar. galatasaray'da diğerlerinde farklı olarak başarı olunca bile eleştiri olur çünkü genlerinde en iyisini yapmak vardır. o kadar söz söyledik ama unutmamak gerek teknik direktörümüz fatih terim ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın