• 963
    storeun sayın (bkz: nurettin kantarelli) nin gelişi ile nekadar hızlı geliştiği ve gelişmeye de devam ettiği gözle görülür bir gerçektir, kendisine çok teşekkür ederim. bu aşamada benim şahsi olarak eksikliğini hissettiğim ve bir çok taraftarında hissettiğini düşündüğüm bir konu ile ilgili öneride bulunmak istiyorum.

    bu konu storeda arşivlik multimedya ürünlerinin yetersiz olması veya hiç olmaması. biraz daha açmak gerekirse ben bütün sezonların olmasa bile iyi geçen sezonların veya manası büyük olan sezonların * attığımız bütün gollerinin olmasını, taraftarın sevdiği oyuncuların sezon boyunca yaptığı güzel hareketleri, attığı golleri ve taraftarı gazlayan, sevindiren * hareketlerinin olduğu, seçilen bazı sezonlardan takımın tümü olarak derleme * görüntülerin olduğu dvd ler olmasını ve bunların mümkünse yüksek kalitede olmasını çok isterim.

    bahsettiğim videolara yakın özellikler taşıyan ve taraftar arkadaşlarımızın kendi emeği ile hazırlanmış, neredeyse hepinizin de bildiği bir kaç videoyu hiç değilse nurettin bey'e konuyu tam anlatabilmek için koymakta fayda var.

    http://www.youtube.com/...E&feature=relmfu ---melo
    http://www.youtube.com/...I&feature=relmfu ---2011-2012 sezonu ilk yarısı
    http://www.youtube.com/...x=1&feature=plcp ---johan elmander
    http://www.youtube.com/...x=2&feature=plcp ---selçuk inan
    http://www.youtube.com/...x=3&feature=plcp ---2011-2012 sezonun ikinci yarısı
    http://www.youtube.com/...x=5&feature=plcp ---fernando muslera

    benim bunların çeşitliliğinin olmaması ile hissettiğim şey şudur, ben maçı sabahtan akşama kadar yaşayan biriyim ve videolar açılır kahvaltı ile beraber karnıma o tatlı heyecanın verdiği ağrı girer dakikalar geçmez maça kadar. ben bu süreçte defalarca ama defalarca izlerim sevdiğim videoları hiç sıkılmam. bunun yaparken klübümün hazırladığı şeyleri izleyerek aynı zamanda parada kazandırmak istiyorum. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın