• 1597
    yönetimi eleştirenlere laf atmadan önce dönüp bazı şeyleri hatırlamak gerekiyor. ligin bitmesine 1 hafta kala ünal aysal çıkıp pazartesiden itibaren yeni transferlerimiz açıklanacak dediğinde de belirtilmişti bazı çekinceler. geçen yaz da ne zaman bu tarz açıklamalar yapsa gerçekleştiremedi. sevdiğimiz, saydığımız, güven duyduğumuz bir yönetimimiz var şu anda ama açıklama yapıyorsan bunun arkasını getir ki kafamızda soru işareti oluşturma, ya da açıklama yapıp boşa beklenti yaratma. ben pazartesi açıklanacak demesiyle eyvah temmuza kadar transfer yapamıyoruz dedim içimden. yoksa herkes farkında transfer sezonunun daha 3.gününde olduğumuzun, sadece belirsizlik can sıkıyor. en azından melo hakkında net bir bilgimiz, bir girişimimiz olsaydı.

    ayrıca hakikaten uefa kararını bekliyorsak bu da beni üzer. ben hiç bir şekilde galatasaray'ın ceza alacağını düşünmüyorum, alırsak da bunu yönetimimize bağlarım. uefa kalkıp da tüm ülkeye ceza veremez, en azından ilk etapta öyle bir ceza verse de bunu kendi adımıza kaldırırız, benim içim rahat bu konuda. ama anlaşılan yönetimimizin değil, bu da ayrı bir soru işareti.

    taraftar olarak bazı şeyleri aştık, takımımız da belli bir kadro kalitesine sahip, kalkıp da ronaldinho falan beklemiyoruz allah'a şükür. yapılacak bazı nokta atışlarımız ve rotasyonumuzu sağlamlaştıracak yerli oyuncu takviyelerimiz olacak, bu belli bir şey. ve de geçmiş senelerde yaptığımız hataları unutup, bu takviyeleri yaz kampından önce getirmelerini bekliyoruz sadece. hakikaten çok bıktık sezonun ilk devresi bitmek üzereyken hala daha kötü oynayan transferimize, 'abi kampı kaçırdı hazır değil, sabredin' geyiklerinden. bu yıl 1. haftadan itibaren hazır bir kadro görmek istiyoruz, bunun için de uefa kararını ya da euro12'yi beklemenin lüzumu pek yok, turnuvada da parlayan oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum, genelde o tür oyuncular yüksek miktarlara devlere gidiyor zaten. daha zamanımız var, bekliyoruz, kampa kadar bunları yapacaklarına inanıyoruz, ama gerçekleşmezse de eleştirilmeleri kaçınılmaz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın