• 1593
    zaman zaman fenerbahçe yönetimi olmadıkları için eleştirilen topluluk..

    avrupa'dan men cezası gelme olasılığı %90'lardayken ve ligden düşürülme ihtimali söz konusuyken transfer yapmak bizim için değil karşı taraf için mümkün olabilir. galatasaray'da zengin başkan gelsin transfer yapsın mantığı olmaz. moussa sow'un bonservisini fenerli iş adamları karşıladı. galatasaray'da da böyle bir şey olmasını isteyen varsa* ya taraftarı olmak için çok yanlış bir kulüp seçmişler ya da galatasaray'ı hiç tanımamışlardır.

    yönetimin uefa'dan gelecek kararı beklemesi eleştirilebilir, tartışılabilir ama ben açıkçası cezalardan etkilenmezsek ciddi isimlerin transfer edileceğini düşünüyorum. şampiyonlar ligi'nde kozumuz olacak büyük isimler. bence yönetim avrupa'ya gidememe ihtimalini düşünerek şimdiden orta karar transfer yapmak istemiyor, o nedenle bekliyorlar. eğer gelecek cezalar bizi de etkilerse bu büyük isimlere gerek kalmayacak, ciddi bir mali yük oluşturacaklar bize. üstelik kapıda financial fair play mevzusu var. nakit borcun belli bir seviyeyi geçmeyecek diyor. diyor allah diyor.

    demem o ki biraz sabredip bekleyelim, ben eminim bugün dirk kuyt'ın galatasaray'a transferi açıklansaydı yönetime haklı olarak giydiren bir sürü kişi çıkacaktı forvet forvet dediğiniz bu muydu diye*? şayet cezalardan etkilenmezsek; şampiyonluk gelirlerini, store kombine vs. satışlarını, daha da önemlisi şampiyonlar ligi'nden gelecek net parayı da düşündüğümüzde, transferin son günü albert riera kalitesinde oyuncular görürsek herkesten çok ben sallayacağım bu yönetime.
App Store'dan indirin Google Play'den alın