• 1580
    futboldan anlamadığını ilk gün açıklayan bir başkana sahip yönetimdir.

    hadi başkanı futboldan anlamıyor, anlayan tek bir yönetici de mi yok?

    senin şampiyonlar ligine katılacağın aylar öncesinden belliyken, takımdaki eksiklerin üç aşağı beş yukarı ortadayken, sezon bitmiş haftalar geçmiş, hala transfer politikan bile net değil. yok hoca ile görüşeceğiz, yok listemiz hazır, yok uefa' nın kararı, yok ebesinin nikahı ulan..

    elin şikeci takımı kimseyi siklemiyor sezon ortasında 10 milyon euro' ya golcü alıyor. sezon bitiyor direk transfere başlıyor. sen hala bik bik bik..

    geçen sezon ki transfer beceriksizliğine rağmen en ufak bir ders alınmamış. önceki yönetimin anlaştığı bir elmander, forlan reyes falan derken zar zor alınan bir ujfa, tamamen kapalı kutu olarak gelen bir melo, aynı şekilde engin baytar vs.. bu adamların sezon içinde yaptıkları katkı fatih hoca' nın başarısı, yönetimin ise şansıdır..

    ama şans hep bizimle mi olacak?

    şimdi uefa' nın kararı beklenir, sonra euro 2012 bitsin diye beklenir, sonra sezonun başlamasına 1 hafta kala tuttuğunu getir. böyle büyük takım olunmaz..

    parayı basıp muslera' yı nasıl getiriyorsan diğer transferleri de öyle yapacaksın.. tamam bonservisi elinde oyuncuları da takip et.. ama bunu transfer politikası yaparsan sıçarsın.

    allah fatih terim' e ve bizlere yardım etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın