• 18
    300 kişiden biri olarak desteklemediğim kampanyadır.

    ahlaksızlık yapıp sonra da tüm kurumlara sızarak olayları örtbas etme çabası aslan gibi duruşsa ben aslan gibi durmuyorum.

    kendi kurumunu rezil eden, ele güne kendisine devasa borçlandıran, utanmadan basketbol takımına da mevcut sponsor olması sebebiyle camianın sesini kısan kişi isterse amerikan başkanı olsun ben yine de o zat-ı muhtereme saygı duymuyorum ve lanet ediyorum.

    adnan polat'a düşman gibi bakmıyorum ama kendisine de iade-i itibarda bulunulmasını yanlış buluyorum. telegol'de herkes benim gönülden desteklediğim takımımın eski başkanına "sen,adnan,vb." şekilde hitap edip akılları sıra aşağılamaya çalışacaklar, 20 sene önceki maçtan görüntüler izleyip sıkıştıracaklar ve o adam sessiz kalacak, mahçup olacak, küçülecek kimse kusura bakmasın ben bu kampanyada yokum. şike sürecinde adımızın geçmemesine sebep olması da takdir edilecek bir durum değildir zaten olması gerekendir.

    25-30 milyonluk bir camiadan gönüllü olarak bu işi yapabilecek bir ton adam çıkabilirken kendisi gelmiş olduğu mevkinin kıymetini bilememiştir.

    başta söylediğimi tekrar söylüyorum 300 kişiden biri olarak desteklemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın