• 15
    2012 kriterleri ve şike konusunda bir kulüp başkanı nasıl yapması gerekiyorsa o şekilde davranmıştır. yaptıklarının cezasını çekiyordur ve çekmeye devam etmelidir. iade-i itibar konusuna gelince, türkiye öyle bir yer haline geldi ki, işin doğru yapılmasından dolayı bir insana iade-i itibar yapmaya çalışıyoruz. almış olduğu cezalara bakıyorum da, allah akıl fikir versin.

    edit: sadece bir ek bilgi vermek istiyorum başka bir arkadaşın yazmış olduğuyla ilgili. haldun üstünel'in gitmesi ile ilgili olarak adnan polat'ın bir yaptırımı yoktur. kendi yapmış hatalardan dolayı (gizlenen ama bir çok insanın bildiği ) yönetimden çıkmıştır.

    edit2: galatasaray'ın menfaatleri için hükümete ses çıkarmadığını söyleyen arkadaşlara sesleniyorum; yeni otelinin inşaatı hangi dönemde onaylanmış bir zahmet araştırsınlar.
    adnan polat üzerinden özhan canaydın'a laf çarpanı yukarıdaki çarpar. kendi akrabası turkiye nike sorumlusu olduğu için kulübüm üzerinden para kazanamam diyerek, yıllarca nike formaya geçilmemiştir. el-insaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın