• 6
    sayın adnan polat'ın stad açışında yaptığı becerisizlik değildir, galatasaraylılık duruşu gösterememek karaktersizlik sınıfına girer. kendisini stad bitirdiği için başarılı sayamayacağım. şirket birleşmesini sevin ya da sevmeyin tek başına mehmet helvacı bitirmiştir, adnan polat bunun üzerine konup helvacıya bir teşekkürü bile çok görmüştür. basketbol şubeleri ve oktay mahmuti tamamiyle hakan üstünberk'in başarısı ve vizyonudur. adnan polat'ın basket takımıyla gram ilgili olduğunu kimse bana savunmasın. farnk rijkaard'ın getirilmesi? böyle başarı mı olur allah aşkına neyiz biz mahalle takımı mı?

    adnan polat iyi ama başarısız bir başkan değildir. adnan polat kelimenin tam anlamıyla galatasaray'a yakışmayan bir başkan olmuştur ve öyle kalacaktır. hatasını anlayıp doğru zamanda istifa etmiş olsa bu taraftar yine ona hoşgörüyle yaklaşırdı ama o kendi egosunu galatasaray'dan üstün görüp yeniden kongreye gitmeyi uygun gördü. kendisinin ibra edilmemesi dediğim gibi kendi inatçılığının sonucunda olmuştur.

    iyi bir galatasaraylı mıdır? tabii ki iyi bir galatasaraylıdır. fenerbahçe maçlarını galatasaray adasında ne kadar heycanlı izlediğini ben biliyorum ama yönetim konusunda galatasaray'a layık olamamıştır. bunlar benim bildiklerim, benim görüşlerim tabii.

    desteklemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın