• 110
    en önemli kıstas yerli oyuncu sayısı ve kalitesi olduğunu göz önüne aldığımızda , ilk 11'imizde olması gereken 5 yerli oyuncuyu düşündüğümüzde selçuk, semih ,hakan ve transferinin kesinleştiği varsayımı altında hamit'in yeri banko görünüyor. geriye 1 tane daha yerli oyuncu kalıyor. yabancı olarak düşündüğümüzde ise muslera, ujfalusi ( veya bir ihtimal chivu), eboue , melo ( veya onun ayarında bir yabancı, çünkü bu mevkide iyi bir yerli yok), elmander'in yeri garanti görünüyor.

    geriye kaldı 2 mevki. sol açık ve ikinci forvet. bunlardan birinin kesinlikle yerli oyuncu olması lazım. emre çolak , engin ve necati'nin bu sene takımımızda emeği çok ama şampiyonlar liginde hedeflerimiz varsa bence üçünün de yeri ilk 11 olmayacaktır.

    bu mevkilerde de çok kısıtlı yerli oyuncu alternatifi var. hatta bence birer tane var. burak yılmaz ve gökhan töre. ikisinden birinin transferi çok elzem görünüyor. benim düşüncem hedefleri olan bir takımın forvet hattının çok güçlü olması şeklinde ; o açıdan çok kaliteli ve düşmana korku salacak bir yabancı forvet almalıyız. bu sebeple de yerli bir sol açık ihtiyacımız doğuyor. umarım en doğru transferleri yaparız. gerçi ben bunları düşünüp buraya yazıyorum ama eminim ki imparator daha ne zamandan bunları düşünmüştür , her türlü alternatifi hazırdır.

    tabi tüm bu transferlerle ilgili planlar, uefa'nın şikeciler yüzünden tüm ülkeyi cezalandırmaması varsayımı altında yapılıyor. inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın